Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 Iunie 2017

Germania v Chile, scor 1-1, în grupa B, a Cupei Confederațiilor

Germania-Chile-1-1-Cupa-Confederatiilor

În fața a 38.200 spectatori, joi, la Kazan, Germania și Chile și au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din cadrul Grupei B a Cupei Confederațiilor.

Deschiderea rapidă a scorului a echipei statului Chile, a venit în minutul 6, prin Alexis Sanchez, a făcut ca echipa lui Joachim Loew, să alerge mult după egalare, care într-un târziu a și reușit în minutul 41, prin atacantul Lars Stindl, pe un contraatac purtat în mare viteză.

După pauză, Chile și-a continuat încercările de a învinge Germania, dar și-a pierdut ritmul spre final, în timp ce jocul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, mulțumitor pentru ambele echipe.

Antrenorul Germaniei, Joachim Loew, a declarat la conferința de presă de după egalul cu Chile de 1-1, următoarele: „În general sunt foarte fericit, a fost un meci de nivel foarte înalt și o provocare tactică pentru o echipă tânără ca a noastră. Am jucat foarte bine defensiv, din păcate, am primit gol după o acțiune pornită rău, acest tip de eroare este pedepsit. Dar reacția echipei a fost foarte bună, nu le-am lăsat prea multe oportunități, unei echipe de clasă mondială. Chile este o echipă foarte bună, stabilă, cu automatizme bine dezvoltate."

După acest rezultat, în clasamentul Grupei B, Germania și Chile se află la egalitate, cu câte 4 puncte, cel mai probabil, ambele vor juca în faza superioară a competiției- semifinale, după ultima etapă din grupe, cea de duminică, atunci când de la aceiași oră, 18:00, Germania joacă cu Camerun, iar Chile cu Australia.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii