București, 28 Noiembrie 2018

Grupe UCL◊Juventus învinge Valencia, scor 1-0 și se califică în șaisprezecimile Champions League

Cristiano-Juve-Valencia-1-0

Cu o etapă înaintea încheierii meciurilor din Grupa H, Juventus învinge la Torino pe Valencia, scor 1-0 și se califică în faza șaiprezecimilor Champions League, a căror tragere la sorți va fi Luni 17 Decembrie, orele 13:00. La partida disputată marți și condusă la centru de arbitrul scoțian Collum W., au asistat 39000 de spectatori.  

Singurul gol al meciului, a fost marcat în minutul 59 de Mario Mandzukic, din centrarea excelentă a lui Cristiano Ronaldo. În ultimul minut al primei reprize, Valencia a ratat o mare ocazie de gol prin Mouctar Diakhaby, însă portarul echipei Juventus, Szczęsny a avut o intervenție de senzație, salvând-uși echipa.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după meci, conform site-ului UEFA.com, următoarele: "Valencia a fost într-o formă bună, având cea mai bună apărare în La Liga și nu este ușor să găsești spații și să câștigi împotriva lor. În a doua repriză, am jucat mai bine, chiar dacă cred că ar fi trebuit să înscriem și golul al doilea, după ce preluasem conducerea. A fost un joc diferit față de cel împotriva lui Manchester United. În seara asta a trebuit să ne întrebuințăm mult ca să obțină cele trei puncte. Nu am jucat un joc minunat, dar câteodată trebuie să câștigi și în acest mod".

Fundașul lui Juventus, Leonardo Bonucci, a spus: "A fost important să câștigăm și să ne calificăm, iar acum vom merge la Berna, pentru a termina pe primul loc în grupă. A fost foarte importantă victoria, având mari jucători în echipă și încercăm mereu să marcăm. Un jucător ca Cristiano, poate decide întotdeauna un joc cu o singură acțiune".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Dinamo-FCSB-1-1-et-15

Citește și: Dinamo-FCSB, 1-1│Teixeira: Avem jucători de calitate și pe teren trebuie să arătăm mai mult

Rezultatul derby-ului dintre Dinamo și FCSB, disputat duminică pe Arena Națională și încheiat cu un scor egal 1-1, a fost mulțumitor pentru ambele echipe...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X