../Imagini-06-2020/Gol-Yazalde.jpg

Hermannstadt și Sepsi, au terminat la egalitate, scor 2-2, în singurul meci al zilei

București, 19 Iulie 2020

Sâmbătă la Sibiu, în singurul meci al zilei, Hermannstadt și Sepsi, au terminat la egalitate, scor 2-2. Reamintim că, partida dintre FCSB și CFR Cluj, a fost amânată cu câteva ore înainte să înceapă, din cauza unui jucător al CFR-ului, care a ieșit pozitiv la testul Covid, fiind cel mai probabil reprogramată la mijlocul ultimei săptămâni a acestei luni, conform declarației lui Justin Ștefan, secretarul general al LPF. În aceleași condiții, Dinamo are deja trei partide restante, având 10 jucători ieșiți pozitiv la testul Covid.

Partida de la Sibiu, a fost una de bun nivel tehnic, cu 4 goluri marcate, ambele echipe probabil că sunt mulțumite de rezultat, fiecare punct va cântări enorm la finalul acestui playout. Pentru sibieni au punctat Pinto Yazalde, minutul 5 și Gabriel Debeljuh, minutul 73, respectiv, Lorand Fulop, minutele 35 și 83, pentru Sepsi.

Fundașul lateral al echipei Sepsi, Florin Ștefan a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, contribuind decisiv la obținerea punctului de către echipa sa. El a fost coautor la golul egalizator, cu o centrare de excepție și mai mult decât atât, a scos de pe linia porții, când poarta era părăsită de Niczuly, la șutul din apropiere al lui Debeljuh, din ultimele minute de joc ale partidei.

Declarația lui Leo Grozavu, după egalul obținut în deplasare cu Hermannstadt:

După meci, antrenorul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a fost mulțumit de rezultat, dar nemulțumit de data disputării finalei Cupei României (22 iulie), întrucât consideră că adversara, FCSB se odihnește mai mult, datorită amânării partidei cu CFR Cluj, declarând după meci, conform site-ului Digi Sport, următoarele: „Din nefericire pentru noi, doar un punct am obținut, care se pune în clasament. După aspectul jocului, rezultatul poate este echitabil. Am fost echipa care am avut ocazii mari de gol, n-am reușit să le fructificăm, iar atunci când greșești, ești taxat la prima inexactitate. Aș vrea să spun că, participăm la un campionat compromis în totalitate. Sunt echipe care joacă, echipe care nu joacă. Deci, noi jucăm din trei în trei zile, alții stau și se odihnesc câte o săptămână. Nu mai înțeleg nimic din acest campionat. Avem jucători obosiți și mental și fizic, normal când joci din trei în trei zile. Ne rugăm la cei care fac aceste programări, să aibe și pentru noi un pic de clemență, din păcate nu se poate. Știm că alții au prioritate, dar trebuie să mergem înainte.”

„Eu nu înțeleg nici programarea acestei finale a Cupei, când mai sunt atâtea meciuri de disputat. Cred că ar fi fost normal, ca această Cupă să se desfășoare în condiții de echilibru. FCSB-ul nu joacă, iar noi jucăm din trei în trei zile. Va trebui să jucăm până la capăt și să vedem la final”, a spus în încheiere Leo Grozavu.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X