București, 22 Octombrie 2019

Ianis Zicu, după egalul Farului la Pitești: Plecăm cu un punct, nu plecăm cu mâna goală

../Imagini-008-2019/Marius-Alexe-gol

Luni pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, în ultima partidă a rundei cu numărul 13, FC Argeș a terminat la egalitate, scor 2-2 cu Farul Constanța. După ce echipa condusă de pe bancă de Ionuț Badea, a condus pe tabelă încă din minutul 12, prin golul reușit de Andrei Blejdea, Farul Constanța cu Ianis Zicu pe bancă, a reușit egalarea prin Iulian Stoica și apoi să conducă cu 2-1, după reușita lui Daniel Toma. Gazdele au egalat în minutul 81, cu un gol frumos, de adevărat atacant al lui Marius Alexe.

După acest rezultat, Farul Constanța este pe locul 9, al clasamentului Ligii a 2-a, cu 19 puncte, în vreme ce, FC Argeș cu un joc mai puțin disputat, este pe locul 10, cu 17 puncte.

Tehnicianul echipei Farul Constanța, Ianis Zicu, a declarat după egalul obținut la Pitești, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost o partidă frumoasă și pot să spun că sunt nemulțumit că am primit gol după patru runde consecutive ale jucătorilor mei. Au fost situații pe care trebuia să le rezolvăm altfel, dar până la urmă, plecăm cu un punct, nu plecăm cu mâna goală, așa cum s-a întâmplat în unele deplasări. Sunt mulțumit de atitudinea din a doua repriză, de felul cum au judecat fazele și au încercat să pună probleme Piteștiului. Eu îmi propun la fiecare meci să câștig, lucrul acesta nu trebuie să ia prin surprindere pe jucătorii mei, trebuie doar să se gândească ca la oricare meci, chiar dacă joacă în deplasare, să fie concentrați. Presiune trebuie să existe pe ei, pentru că se antrenează foarte bine și cred că merităm un loc mai sus decât locul pe care-l ocupăm acum.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Cosmin-Contra

 

Citește și: Declarația lui Cosmin Contra la reunirea lotului de jucători pentru partidele cu Feroe și Norvegia

Duminică, la Centrul Național de Pregătire al Echipei Naionale, a avut loc prima ședință de pregătire a tricolorilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X