În Super Liga din Turcia, Galatasaray v Besiktas, 0-0 ǀ Florin Andone a jucat numai câteva minute

București, 16 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Galatasaray-Besiktas-0-0.jpg

Campionatul din Turcia încă continuă să se mai dispute, fără spectatori însă, datorită virusului COVID 19, care nu a apucat să se răspândească. Pe stadionul Türk Telekom din Istanbul, echipa locală Galatasaray s-a confruntat duminică cu Besiktas, într-o partidă a etapei a 26-a, rezultatul final fiind de 0-0.

Atacantul echipei Galatasaray și al Echipei Naționale a României, Florin Andone, a fost introdus în teren de antrenorul Fatih Terim, în primul minut al prelungirilor partidei și nu a avut timp nici măcar să atingă mingea.

Cu numai un punct obținut acasă de Galatasaray, rămâne pe același loc 3 în clasamentul din Super Liga, cu 50 puncte, la trei puncte distanță față de ocupantele locurilor 1 și 2, Trabzonspor și Basaksehir. În schimb, Besiktas urcă un loc în clasament și ocupă poziția a 5-a, cu 44 puncte.

Declarația lui Fatih Terim, antrenor Galatasaray, după egalul cu Besiktas

Antrenorul echipei Galatasaray, Fatih Terim, în vârstă de 66 ani, a declarat conform site-ului oficial al clubului: „Faptul că nu există fani în tribune și datorită evenimentelor care se întâmplă în lume, din păcate, jucătorii noștri nu s-au putut concentra. Acest lucru este complet firesc. Nu este ușor să fii lipsit de 50.000 de fani. Nu este ușor într-o competiție de derby, în special împotriva unui adversar serios, care candidează la campionat precum Beșiktaș. Nu am putut câștiga într-un joc în care adversarul s-a închis. Îmi felicit jucătorii. Sporturile, cum ar fi fotbalul, baschetul, handbalul, nu au fost amânate, datorită coronavirusului. Ce să-i spunem jucătorului, stai la 1,5 metri distanță, conform expresiei des folosită?”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X