În Supercupa României, Steaua se confruntă în această seară cu Petrolul
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

În Supercupa României, Steaua se confruntă în această seară cu Petrolul

Cristi_Tanase-wBucuresti, 10 iulie 2013. Supercupa României a început începând cu anul 1994. Steaua a câștigat 5 ediții, fiind urmată de Rapid cu 4 ediții câștigătoare, Dinamo cu 2, CFR Cluj cu 2 ediții și Oțelul Galați cu 1 ediție. În anii 1996, 2000, 2004 si 2008 nu s-a desfășurat întrucât aceeași echipă a câștigat și Cupa și Campionatul.

Fiecare ediție a fost un adevărat spectacol înaintea startului de sezon al ligii 1, unde se pot vedea la lucru noile achiziții. Dacă ne reamintim, competiția din 2002 între Rapid și Dinamo, scor 2-1 în favoarea Rapidului. A fost un meci în care Rapid avea un lot mai puțin valoros decât al lui Dinamo și datorită lui Daniel Niculae și Florin Bratu, care au fost în mare vervă, Rapid a fost peste adversari.

Pentru meciul din această seară, Steaua-Petrolul, Laurențiu Reghecampf a declarat ieri într-o conferință de presă: "Noi ne dorim enorm să câştigăm meciul de mâine. Am făcut programul astfel încât jucătorii să fie pregătiţi pentru acest meci şi suntem pregătiţi să câştigăm următorul trofeu. Asta e ceea ce ne-am propus. Nu avem probleme de lot, vom intra în teren cu cea mai bună echipă. Cu siguranţă se va simţi lipsa lui Rusescu, e greu să înlocuieşti un jucător de valoarea lui Raul într-un timp atât de scurt, dar sunt convins că jucători tineri precum Iancu sau Stanciu, care îşi doresc să se afirme, vor putea să-l înlocuiască. Cred că şi-au dat seama cam ce au de făcut la Steaua".

În continuare Reghecampf a mai spus: "Mă bucur că jucătorii Stelei au oferte, dar niciun jucător nu va mai pleca până nu ajungem în play-off sau în grupele ligii. Suntem mulţumiţi după cantonamentele din Austria şi Anglia, dar mai sunt multe lucruri de pus la punct. Cred că lotul e suficient, nu trebuie să punem la îndoială lotul Stelei, cu siguranţă nu vor mai pleca jucători".

În tabăra ploieștenilor, pentru acest meci important, nu face parte din lot Bokila, care nu s-a mai prezentat la echipă, urmând să se transfere la alt club. PRO TV transmite jocul de la 20:45.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash