../Imagini-01-2021/Spezia-Sampdoria-2-1

În epilogul etapei a 17-a din Serie A, Spezia învinge Sampdoria, cu scorul de 2-1

București, 12 Ianuarie 2021

Luni, pe stadionul Alberto Picco, formația locală Spezia a întâlnit Sampdoria, la capătul căreia a reușit să se impună cu scorul de 2-1 și să urce în clasament două locuri, evadând din zona fierbinte, ajungând pe poziția a 14-a, cu 17 puncte.

Spezia a deschis scorul în minutul 20, prin Claudio Terzi, cu o reluare cu capul, apoi peste numai cinci minute, s-a văzut egalată, urmare a golului marcat de Antonio Candreva (Sampdoria), cu un șut bine plasat. Golul victoriei echipei Spezia, a fost înscris din penalty de M'Bala Nzola, în minutul 61.

Jucătorii echipei Spezia au meritat victoria, urmare unei posesii mai bune, 59/41% și a numărului de ocazii de gol 8/6, iar la finalul partidei s-au bucurat îndelung pe gazon, împreună cu staff-ul tehnic. În etapa următoare, Spezia va juca sâmbătă în deplasare cu Torino, o echipă în mare criză de puncte, iar Sampdoria va întâlni acasă pe Udinese.

Declarația atacantului M'Bala Nzola (Spezia), după victoria cu Sampdoria:

Atacantul echipei Spezia, M'Bala Nzola, autorul golului victoriei și totodată golgheterul echipei cu 9 reușite, a declarat după jocul cu Sampdoria, conform site-ului oficial al clubului Spezia, următoarele: Nu mă așteptam să încep atât de puternic, dar trebuie, fără îndoială, să mulțumesc echipei, pentru că, colegii mei mă ajută și îmi dau încredere. În această seară a fost important să câștigăm, pentru a da continuitate la ceea ce am făcut la Napoli, acum putem lucra cu și mai multă seninătate și prin urmare, acest al doilea succes consecutiv nu ne poate face decât bine. Cred că merităm această victorie, la fiecare joc încercăm să luptăm și să obținem puncte împotriva oricărui adversar. Vom crede mereu în asta, până la sfârșitul sezonului. Meciul de la Torino va fi foarte important, va trebui să încercăm să câștigăm pentru a avansa decisiv în clasament.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X