../Imagini-08-2020/FCSB-Dinamo-3-2

În lipsa VAR-ului, golul victoriei FCSB din derby-ul cu Dinamo, decis de un penalti controversat

București, 04 Octombrie 2020

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, disputat sâmbătă pe Arena Națională, scor 3-2, după penalti-ul controversat din minutul 76, care a decis soarta partidei. Nu era nevoie de VAR, dacă arbitrii ar fi fost mai atenți la faza respectivă, când Man a căzut în careul dinamovist, fără nicio urmă de fault.

Meciul a avut ritm, cu perioade de dominare ale fiecărei echipe și se observă jocul bine legat al dinamoviștilor. În afara celor 5 goluri, au mai fost ocazii mari de gol, de ambele părți. Portarul Vlad s-a făcut remarcat în minutul 50, când a respins fenomenal șutul din cădere al lui Sorescu. Un rezultat de egalitate era mai echitabil, după cum s-a jucat. Păcat că jocul a fost fără spectatori, am fi văzut alt spectacol și mai frumos în tribune.

Dinamo a terminat jocul în 9 oameni, prin eliminarea nejustificată a lui Lopez, la faza penalti-ului obținut de Man și apoi, eliminarea lui Răuță, pentru lovire cu cotul, după ce era aproape să fie dezbrăcat, fiind tras de șort și de tricou de un adversar.

Trebuie menționați de la FCSB forma bună prin care trec Denis Man și Florin Tănase (autorul unei duble, în minutele 8 și 76). Sub conducerea pe bancă a lui Cosmin Contra, jocul cu FCSB, a fost unul destul de reușit și se așteaptă confirmarea și în jocul următor cu lidera campionatului, Universitatea Craiova.

Declarația lui Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, după eșecul cu FCSB:

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după jocul cu FCSB, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Vreau să vorbesc despre echipa mea, mai ales cum au reușit băieții să revină de la 2-0. Am făcut cadou două goluri, primul gol, după o pierdere la mijlocul terenului și un contraatac foarte bun al celor de la FCSB, al doilea gol, din fază fixă, ceea ce este inadmisibil, după care, eu cred că după acel moment, Dinamo a preluat controlul meciului, a dominat copios. Am revenit de la 2-0, am avut ocazii să facem 3-2 și a venit acea fază, în care nu știu de ce, dar las experții să vorbească mai mult. Este păcat că, munca unor jucători este știrbită de o greșeală, poate neintenționată, când arbitrul de centru a arătat lovitură de poartă și tușierul a dictat penalty. Se întâmplă în fotbal, trebuie să mergem înainte. Sunt fericit la ce am văzut în jocul echipei. Acum trebuie să ne revenim, vine liderul peste două săptămâni și cred că a venit timpul, după două înfrângeri să începem să câștigăm.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X