București, 11 Mai 2019

În lupta pentru prima poziție din play-out, Dinamo administrează prima înfrângere echipei Gaz Metan

../Imagini-004-2019/Dinamo-Gaz-2-0

Vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a câștigat partida cu Gaz Metan, scor 2-0, urmare a dublei, reușite de Mattia Montini, în minutele 56 și 80.

Echipa Gaz Metan venea după o victorie categorică acasă, cu Hermannstadt și după o săptămână de frământări interne, în care, jumătate din jucători nu s-au antrenat, întrucât nu și-au primit salariile, în timp ce Dinamo, rănită după eșecul suferit la Călărași și-a dorit mult să câștige această partidă, din cadrul etapei a 9-a.

Cu patru minute înaintea finalului de meci, fundașul dinamovist Dussaut a fost eliminat, pentru că, în decurs de trei minute a încasat două cartonașe galbene.

Atacantul echipei Dinamo, Mattia Montini, a declarat imediat după victoria cu Gaz Metan, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost un meci important pentru noi, mai ales că pierdusem în fața celor de la Călărași. A fost o partidă importantă, pentru a le demonstra tuturor că, suntem cea mai bună echipă din play-out. Am vorbit cu antrenorul înainte de meci și oriunde vrea să joc, stânga, dreapta nu este o problemă, este important să joc în primul unsprezece. În momentul acesta, este important pentru mine, să joc pe mai multe poziții. Nu mă așteptam să am un asemenea sezon, dar sunt foarte ambițios, pentru viitorul meu, pentru familia mea și sper ca la următorul meci, să fiu la fel de eficient.”

Lupta pentru prima poziție este obiectivul nostru. Am ajuns la un punct diferență față de Mediaș și astăzi am demonstrat tuturor că este posibil să fim primii în play-out. Despre viitorul meu, sunt concentrat pe Dinamo, mai am un an de contract și sunt focusat pe ce fac aici, am demonstrat astăzi. Sper ca anul viitor, Dinamo să se bată pentru Europa, să fie mai puternică și sper să rămân aici”, a spus în încheiere Mattia Montini.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Huesca-Barcelona-0-2

 

Citește și: Valverde: Pentru a fi campioni, ne mai sunt necesare trei puncte în următoarele patru jocuri

Marți, pe Estadio Mendizorrotza din Vitoria-Gasteiz, într-o partidă a etapei a 34-a, intermediare din La Liga, Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0, în fața echipei gazde Huesca...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X