București, 01 Septembrie 2019

În partida Astra v CFR Cluj, la scorul de 1-1, centralul Colțescu elimină doi clujeni în interval de 4 minute!

../Imagini-007-2019/Alexandru-Paun

Campiona CFR Cluj a înregistrat sâmbătă la Giurgiu prima înfrângere, în partida cu Astra, scor 2-3, în urma unor decizii controversate ale brigăzii de arbitri alcătuite din Sebastian Colțescu, Vladimir Urzică și Marius Nicoară, după ce în intervalul a patru minute, au fost eliminați doi jucători ai echipei CFR.

Mai întâi, cu două minute înainte de pauză, Dan Petrescu a văzut cartonaș roșu și a fost trimis în tribune pentru proteste, apoi căpitanul Camora a fost eliminat pentru că a aruncat o sticlă cu apă în pământ, atunci când meciul era oprit (min. 58), iar portarul Vâtcă a fost eliminat pentru lovirea adversarului, după ce Radunovic l-a șicanat și nu a fost lăsat să degajeze (min. 62).

Fostul arbitru internațional, Adrian Porumboiu, într-o intervenție telefonică de după meci, la televiziunea Digi, a comentat faza eliminării portarului Vâtcă, spunând că centralul partidei trebuia să sancționeze mai întâi cu cartonaș galben pe Radunovic, pentru obstrucție și poate nu se mai ajungea la eliminarea portarului, dacă oprea jocul și se acorda lovitură liberă pentru CFR.

Brigăzii de arbitri li se mai impută penalty-ul acordat în minutul 37, obținut de Begue într-un duel în careu cu Cestor. La faza respectivă, centralul Colțescu era poziționat la mijlocul terenului și se cunosc foarte bine trucurile unor jucători pentru obținerea penalty-urilor. De la această fază au pornit protestele lui Dan Petrescu, care urma să fie trimis în tribune peste câteva minute și ale jucătorilor, nervoși pentru maniera de arbitraj.

Atacantul echipei CFR Cluj, Alexandru Păun, convocat la Națională de Cosmin Contra, a reușit să marcheze cele două goluri ale echipei CFR Cluj, cu două șuturi de excepție, golul al doilea fiind realizat în minutul 90+1, atunci când echipa sa evolua în 10 jucători de câmp. Am mai putut consemna în această partidă, revenirea lui Budescu în formația Astra, după aproape două sezoane și la CFR Cluj, debutul lui Golofca și revenirea atacantului Traore. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Chindia-Dinamo-3-2

 

Citește și: Chindia obține cu Dinamo prima victorie din Liga 1 și o trimite pe ultima poziție din clasament

Chindia Târgoviște obține vineri, în meciul disputat împotriva echipei Dinamo, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, prima victorie în Liga 1, scor 3-2...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X