În ultima etapă a Ligii a 2-a, se vor lupta duminică, 10 echipe pentru 6 locuri de playoff

București, 24 Martie 2021

../Imagini-04-2021/Craiova-Farul-0-0

În ultima partidă a etapei a 18-a, pe stadionul Ion Oblemenco s-a disputat marți, partida dintre U Craiova 1948 și Farul, încheind-use cu un rezultat de 0-0. Craiovenii cu antrenorul Eugen Trică pe bancă, aflat la un nou redebut, nu au reușit să-și revină și să obțină cel puțin o victorie în acest an competițional și riscă, chiar dacă momentan se află pe prima poziție a clasamentului, să nu prindă loc de playoff, dacă duminică nu obțin cel puțin un egal din deplasarea de la Reșița.

Echipa Farul, condusă de pe bancă de Ianis Zicu, poate merita mai mult din această partidă, dar în prima parte a meciului, jucătorii au evoluat destul de modest, în comparație cu repriza secundă, când au avut posibilitatea deschiderii de scor, în minutul 87, atunci când Simon Măzărache scăpase singur spre poartă și a fost oprit prin fault în calitate de ultim apărător de către fundașul Denis Ispas, fiind eliminat, după primirea cartonașului roșu. Mijlocașul Farului, Liviu Mihai a executat slab lovitura liberă de la 20 metri și astfel Farul se întoarce de la Craiova cu un singur punct.

În ultima etapă a sezonului regular, Farul va sta și rămâne cu cele 32 puncte acumulate și în funcție de jocul rezultatelor așteaptă numai o minune pentru a prinde loc de playoff. Tot la jocul rezultatelor mai așteaptă și echipele de pe locurile 9 și 10, Csikszereda și U Cluj, iar de la locul 8 în sus, fiecare echipă depinde numai de ea pentru a prinde loc de playoff.

Declarația antrenorului Eugen Trică (U Craiova 1948), după egalul cu Farul

Antrenorul echipei U Craiova 1948, Eugen Trică, a declarat după egalul înregistrat cu Farul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Legat de meciul de astăzi, a fost o partidă echilibrată, cu momente bune de ambele părți. Am avut inițiativa noi, în primele 25-30 de minute, după care au avut ei inițiativa încă 15-20 de minute. A fost o partidă cu ritm. Mă declar foarte mulțumit de atitudine, determinare și agresivitate, ceea ce n-am văzut până la partida de astăzi. Suntem pe drumul cel bun, păcat că nu am avut realizări. În final mă declar mulțumit și cu punctul luat, este un punct important, ținând cont că am rămas în inferioritate numerică pe final. Am revenit pe primul loc, ceea ce este un lucru foarte bun. Am avut câteva ocazii, dar nu reușim să marcăm. Se joacă până în ultima etapă, totul depinde numai și numai de noi. Trebuie să mergem la Reșița, să câștigăm meciul și să ne calificăm în playoff. Nu-mi aduc aminte să o fi fost un așa final de campionat interesant la Liga a 2-a.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X