../Imagini-06-2020/Ionut-Badea.jpg

Înaintea ultimelor două jocuri rămase, Ionuț Badea spune: „Nu ne pierdem speranțele”

București, 28 Iulie 2020

Playoff-ul Ligii a doua, continuă astăzi cu ultimele două partide ale penultimei etape, după următorul program: Turris- CS Mioveni, de la ora 17:00 și Petrolul- FC Argeș, de la orele 19:00, pe stadionul Ilie Oană. Lupta pentru promovare este destul de strănsă, calitatea jocurilor a crescut pe finalul acestui playoff și așteptăm în continuare rezultate surpriză. Primul rezultat surpriză a venit din partea echipei Rapid, care a câștigat tot în această etapă, pe terenul liderului, UTA Arad.

Înaintea celor două jocuri de astăzi, UTA se poziționează pe locul 1, cu 29 puncte, Turris, ocupă locul 2, cu 25 puncte, urmată de Rapid și CS Mioveni, ambele cu câte 24 puncte. FC Argeș ocupă locul 5, cu 23 puncte, cu un punct mai mult decât Petrolul, aflată pe ultimul loc.

Declarația antrenorului echipei FC Argeș, cu două jocuri înaintea finalului playoff-ului:

Antrenorul echipei FC Argeș, a postat pe pagina sa de Facebook, următoarea declarație, în care face apel la fani, pentru unitate, înaintea celor două jocuri dificile pe care le mai are de disputat, spunând: „Nu e ușor să vorbești după o înfrângere. Dar după o înfrângere ca a noastră cu Mioveni? Vreau să privesc spre viitor însă! Am învățat lecția din acest meci, vă promit că și jucătorii au făcut-o. Tinerețea și-a spus cuvântul, am făcut cadou punctele. Nu am avut timp suficient de recuperare, dar am fost egali fizic și nu ne pierdem speranțele. Ne uităm pe clasament și vedem că, în ciuda tuturor obstacolelor, în ciuda dorinței multora ca anumite echipe să promoveze, și noi avem încă șanse! Și vă promit că vom face totul să le valorificăm. Am o singură dorință: să fim cu toții uniți în acest moment pentru FC Argeș.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X