../Imagini-09-2020/Roma-CFR-5-0

Înfrângere drastică suferită de CFR Cluj cu AS Roma, în etapa a 3-a, a grupei A, din Europa League

București, 06 Noiembrie 2020

Cu o apărare încropită, CFR Cluj nu a putut face față unei echipe AS Roma, în mare formă, și a pierdut partida cu scorul de 5-0. Aproape orice șut pe spațiul porții lui Bălgrădean era gol, jocul echipei CFR Cluj, a fost unul fără vlagă, fără determinare, jucătorii au fost complet demoralizați, mai ales că au primit gol încă din minutul 2.

Cele cinci goluri ele echipei AS Roma, au fost marcate de Mkhitaryan 2', Ibañez 24', Mayoral 34', 84' și Pedro Rodríguez 89'. În celălalt joc al grupei A, disputat tot joi, Young Boys Berna, a câștigat acasă, scor 3-0, cu CSKA Sofia și cu același număr de puncte ca și CFR Cluj, (ambele câte 4 puncte, despărțite de golaveraj) trece pe poziția secundă, iar CFR Cluj, coboară pe locul 3. Cu 7 puncte și un golaveraj excelent, AS Roma conduce în clasament.

În etapa a 4-a, ce se va disputa peste două săptămâni, CFR Cluj va juca acasă cu AS Roma, iar CSKA Sofia, va întâlni tot acasă pe Young Boys. Conform evoluției rezultatelor, CFR Cluj a început meciurile din grupa A, cu o victorie, în deplasarea de la Sofia, a urmat un meci nul la Cluj cu Young Boys, apoi înfrângerea de joi de la Roma, pierzând astfel câte o poziție în clasament, după fiecare din cele trei jocuri disputate. În aceste condiții, ținând cont de lotul subțire pe care-l are la dispoziție Dan Petrescu, CFR-ului îi este foarte greu să se califice în primăvara Europa League.

Declarația lui Dan petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, după eșecul cu AS Roma:

La conferința de presă, de după partida cu AS Roma, antrenorul echipei CFR Cluj, a delcarat următoarele: „Nu avem ce să spunem, asta este realitatea și eu am fost realist înainte de meci. N-am ce să reproșez la nici un jucător, au dat totul, dar când ai așa multe absențe, este foarte greu să faci ceva, mai ales când ei gol încă din minutul 1. Orice șut pe poartă, părea că era gol, dar nu putem să ne ascundem și să fim realiști, Roma este Roma, CFR este CFR cu atâtea probleme. Dacă eram cu tot lotul, sigur era un meci mult mai echilibrat. Noi nu mai suntem pe locul 2 acum, este Young Boys și numai un miracol, ar făcea ca noi să ne calificăm. Avem două meciuri acum acasă la rând, iar dacă facem 4 puncte, poate avem o șansă.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X