București, 24 Martie 2020

Coronavirus: Atacantul lui Inter, belgianul Romelu Lukaku, a donat o sumă de bani unui spital din Milano

 

../Imagini-03-2020/JO-2020-Tokyo.jpg

 

Datorită epidemiei de coronavirus, Președintele Asociației Olimpice Britanice a declarat că, Marea Britanie ar fi puțin probabil să trimită o echipă la JO de la Tokyo, din această vară. Australia și Canada au spus deja că nu vor concura în Japonia.

Jocurile Olimpice 2020 vor fi amânate cu un an din cauza coronavirusului, spune Dick Pound, membru al Comitetului Olimpic Internațional, conform unui articol publicat de BBC Sport.

Pe de altă parte, potrivit presei japoneze, guvernul japonez negociază cu COI pentru amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo pentru un an, conform L'Equipe.

Ziarul Sankei relatează că, guvernul japonez negociază cu Comitetul Olimpic Internațional (COI) pentru amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo pentru un an (24 iulie - 9 august) din cauza epidemiei de coronavirus.

Cotidianul japonez relatează, de asemenea, din surse guvernamentale, că premierul japonez Shinzo Abe, va vorbi marți despre acest subiect, la telefon, cu președintele CIO, Thomas Bach.

Echipa națională de fotbal a României este calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după o absență de 56 de ani. Japonia e calificată din postura de țară gazdă. Celelalte echipe de fotbal calificate la JO 2020 sunt: Spania, Franța, Germania, Egipt, Coasta de Fildeș, Africa de Sud, Noua Zeelandă, Australia, Arabia Saudită, Coreea de Sud, Argentina și Brazilia.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

 

P

P

../Imagini-02-2020/Congres-FIFA.jpg

Citește și: FIFA a reprogramat doua evenimente importante, din cauza răspândirii COVID-19

Din cauza răspândirii COVID-19, numeroase organisme internaționale și autorități de sănătate publică, s-au sfătuit în legătură cu măsurile necesar a fi luate...

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X