../Imagini-05-2020/Sevilla-Betis-2-0.jpg

La Liga s-a reluat după pandemie, cu derby-ul Sevillei, dintre Sevilla FC și Betis, scor 2-0

București, 12 Iunie 2020

Joi a fost reluat campionatul spaniol La Liga, cu derby-ul orașului Sevilla, dintre Sevilla și Betis, încheiat cu scorul de 2-0, rezultat ce îi consolidează locul 3 formației Sevilla, cu 50 puncte. Cu numai 33 puncte, Betis se poziționează provizoriu pe locul 12, deloc liniștitor, întrucât mai sunt multe jocuri de disputat.

Golurile de pe stadionul Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, au fost marcate în partea secundă a partidei de către Lucas Ocampos, minutul 56 (pen) și Fernando, minutul 62.

Luni 15 iunie, Sevilla va juca în deplasare meciul cu Levante, începând cu ora 20:30, din cadrul etapei a 29-a, iar tot în aceiași zi, Betis va juca acasă cu Granada, de la ora 23:00.

Reacția antrenorului echipei Sevilla, după victoria cu Betis:

Managerul echipei Sevilla, Julen Lopetegui a declarat la conferința de presă de după meci, conform site-ului oficial al clubului Sevilla FC, următoarele: "Este păcat că fanii noștri nu s-au putut bucura, dar victoria le este dedicată tuturor. Desigur, le-am simțit lipsa și spiritul lor, am mai vorbit despre asta înainte meci. Am fost echipa mai bună și am meritat victoria. Am marcat de două ori și am avut șanse să marcăm și mai mult. Am fost superiori în acest meci. Urmează să ne recuperăm bine, pentru că urmează un meci diferit împotriva lui Levante, pe un teren diferit ".

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X