../Imagini-05-2020/Voluntari-Academica-3-0.jpg

La reluarea meciurilor din Liga 1, după pandemie, Voluntari învinge Academica, scor 3-0

București, 14 Iunie 2020

Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, în prima partidă din Liga 1, de după pandemie, FC Voluntari a reușit victoria cu scorul de 3-0, cu o contracandidată la retrogradare, Academica Clinceni și practic, predă acestora lanterna roșie a clasamentului.

Jocul a fost unul de bun nivel tehnic, cu faze destul de bine lucrate, goluri multe , un gol anulat celor din Clinceni, în minutul 66, la scorul de 2-0, autor Mihai Dobrescu și contestat de aceștia, pe motiv de ofsaid.

Golurile au fost înscrise de Simonovski, minutul 21, Santos (aut), minutul 27 și Tudorie, minutul 75. După acest rezultat, FC Voluntari ocupă provizoriu locul 5 în clasamentul playout, cu 15 puncte, iar Academica ocupă ultima poziție, cu 14 puncte. Marți, în etapa a 4-a, FC Voluntari se deplasează la Sfântu Gheorghe, pentru partida cu Sepsi și Academica are meci tot în deplasare, cu Politehnica Iași.

Declarația antrenorului echipei FC Voluntari, după victoria cu Academica:

Mihai Teja, antrenorul echipei FC Voluntari, a declarat după joc la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Ne-am așteptat la un meci greu, chiar dacă diferența a fost de trei goluri, dar cei de la Clinceni ne-au pus probleme mari. Este bine că primul meci l-am jucat acasă, după o pauză foarte mare și vreau să felicit băieții pentru atitudine, pentru cum au abordat jocul, pentru determinare. Cele trei puncte erau foarte importante, dar mai avem mult de muncă. Mai avem 11 meciuri și suntem în continuare într-o zonă destul de grea și trebuie ușor-ușor să ieșim de acolo.”

„La golul al 2-lea, după acea centrare a lui Struna, destul de proastă, care s-a dovedit a fi bună, venea în urma a altor două centrări prin spatele porții și chiar mă gândeam că deja era a 3-a centrare destul de proastă, fără să-l atace nimeni, dar până la urmă a fost bine că a venit golul și după aceea, l-am felicitat. Victoria din această etapă pentru noi, este un pas înainte, ne dă încredere, ne dă moral pentru următoarele meciuri, dar urmează jocuri foarte dificile, din trei în trei zile. Avem norocul că avem un lot numeric și calitativ, foarte bun și am soluții”, a spus în încheiere Mihai Teja.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X