căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Laurenţiu Reghecampf: Ne trebuie mai multă determinare şi curaj în faţa porţii

Laurentiu-ReghecampfBucuresti, 27 nov. 2012. Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, scor 1-3, că jucătorii săi trebuie să fie mai atenţi şi să aibă mai multă determinare şi curaj în faţa porţii.

"Este păcat că o echipă care a jucat 90 de minute, Steaua, să piardă în acest fel. Trebuia să fim mai atenţi. Ne trebuie mai multă determinare şi curaj în faţa porţii. Ne-a surprins Braşovul că a reuşit să marcheze repede şi a avut şi câteva ocazii, dar dacă noi marcam golul de 2-2, alta era situaţia. Nu pot să spun că e bine sau rău că se joacă trei etape din retur anul acesta. Pentru noi e o perioadă grea, se simte oboseala, dar totuşi am terminat turul la 7 puncte faţă de locul 2 şi nu trebuie să ne considerăm nemulţumiţi. Dacă reuşim să menţinem această distanţă e bine pentru noi", a declarat Reghecampf.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia FC Braşov, în ultimul meci al turului Ligii I (etapa a XVII-a), în care arbitrul Marius Avram a dictat patru lovituri de pedeapsă.

mediafax; imagine: www.realitatea.net

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash