București, 06 Mai 2019

Liga 1, play-off, etapa a 8-a ǀ Victorie importantă în lupta pentru titlu, obținută de FCSB la Craiova

../Imagini-004-2019/Junior-Morais

Duminică, pe Ion Oblemenco, într-un meci din etapa a 8-a, a play-off-ului Ligii 1, FCSB a reușit să se impună cu scorul de 2-0 și să-și păstreze în continuare șansele la titlu. După acest rezultat, FCSB se află la 2 puncte în spatele CFR-ului, care are un meci mai puțin disputat.

Cele două goluri au fost marcate de Florin Tănase în minutul 34, din pealty și Denis Man, în ultimul minut al prelungirilor meciului. Meciul a avut ritm, ocaziile au alternat de o parte și de alta. Ratările mari, au fost destule și putem exemplifica, cea a lui Fedele din minutul 40, atunci când Bălgrădean a apărat miraculos și cea a lui Denis Man, din minutul 60, când singur cu portarul nu i-a reușit execuția.

Victoria echipei FCSB a fost meritată, diferența făcând-o valoarea jucătorilor antrenați de Mihai Teja. Prin eșecul suferit, este posibil ca U Craiova să piardă și poziția a 3-a, la finalul ediției de play-off și să nu prindă cupele europene, ținând cont că în cele două jocuri rămase, are o deplasare grea la Cluj, cu CFR, apoi în ultima etapă va juca cu FC Viitorul, echipă cu care se luptă pentru locul al 3-lea.

Antrenorul echipei U Craiova, Corneliu Papură, a declarat după eșecul înregistrat cu FCSB, la televiziunea Telekom, următoarele: „Cu siguranță, chiar am fost foarte încrezători înaintea acestui meci, dar la finalul meciului, având în vedere aspectul jocului și ocaziile pe care ni le-am creat, cel puțin pentru publicul care a venit, meritam să înscriem. Chiar am avut situații mari de gol și regretul este că nu am înscris. Chiar nu se impunea faultul de la faza penalty-ului, adversarul era cu spatele. Important este că în continuare n-am cedat. Cu un public așa numeros și care te împinge de la spate, este foarte greu să cedezi. Prin introducerea la pauză a lui Fortes în locul lui Cristea, speram ca prin înălțime, cu un atacant de careu, cu o forță mai bună, mă gândeam că este mai puternic și reușim să înscriem, dar cred că și le a fost destul de neinspirat. Pentru a ne clasa pe locul 3, ne rămâne să cîștigăm ambele meciuri pe care le mai avem.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Astra-Craiova-0-1

 

Citește și: Debut cu victorie al lui Corneliu Papură, pe banca Universității Craiova

Vineri, la Giurgiu, într-un meci al etapei a 6-a din play-off, U Craiova, cu un nou antrenor pe bancă Corneliu Papură, a câștigat cu scorul de 1-0, împotriva echipei Astra...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X