Liga 2, etapa 20, cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid învinge Dunărea Călărași, scor 4-0

București, 22 Martie 2021

../Imagini-03-2021/Rapid-Dunarea-4-0

Duminică la Buftea, Rapid învinge Dunărea Călărași, scor 4-0, o contracandidată la playoff, în penaultima etapă a sezonului regular din Liga a 2-a și ocupă în clasament locul 8, cu 30 puncte. De precizat că, între prima poziție și locul 8, este o diferență de numai 2 puncte.

Mihai Iosif a redebutant pe bancă ca antrenor principal și Rapid reușește prima victorie într-un meci oficial în acest an competițional. Golurile echipei Rapid, au fost marcate de Ariel Lopez, minutul 2 (aut), Adrian Bălan, minutele 19; 67 și Cătălin Hlistei, minutul 72 (pen).

Lupta pentru cele 6 locuri este tot mai acerbă, ținând cont că mai sunt două meciuri de disputat din etapa a 20-a, iar ultima etapă este programată a se disputa probabil la aceiași oră, sâmbătă 27 martie. Pentru a prinde locul de playoff, Rapid trebuie să învingă în ultima etapă pe terenul echipei bucureștene Metaloglobus și bineînțeles coroborată și cu celelalte rezultate.

Declarația antrenorului Mihai Iosif (Rapid), după victoria cu Dunărea Călărași

După victoria cu Dunărea Călărași, antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În acest moment, mă încearcă sentimente de bucurie și emoție. Fac orice să câștigăm, alerg, bag și alunecare, orice să câștigăm. A fost un meci cu intensitate, un meci de luptă, așa cum am spus și la începutul meciului, greu. Poate scorul a apărut mare, dar a fost foarte greu, pentru că aveam un meci de totul sau nimic. Le-am explicat jucătorilor la ce club joacă, știau și ați văzut că au dat totul, o atitudine extraordinară. Săptămna viitoare va fi una de foc, avem un meci capital, încă un meci pe viață și pe moarte, metaforic spun. La Rapid este presiune și când ești pe locul 1 și pe 18, acesta este clubul nostru, presiune este nonstop.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X