Liverpool învinge în deplasare, RB Leipzig, în prima manșă a optimilor Champions League

București, 17 februarie 2021

../Imagini-02-2021/Leipzig-Liverpool-0-2

După trei trei înfrângeri consecutive în Premier League, Liverpool și antrenorul său Jürgen Klopp, obțin o victorie destul de importantă, scor 2-0, cu RB Leipzig, partida contând pentru prima manșă din optimile Champions League. Jocul a fost disputat marți, la Budapesta, pe stadionul Puskás Aréna. Măsura a fost luată de autoritățile germane, care, datorită pandemiei, nu au permis echipei britanice accesul în Germania.

Cele două goluri au fost marcate de atacanții, Mohamed Salah, (28 ani- Egypt) '53 și Sadio Mane, (28 ani- Senegal) '58. Ambele goluri au fost înscrise pe fondul unor greșeli mari ale fundașilor echipei Leipzig. În clasamentul golgheterilor din această ediție a UCL, Salah are 4 reușite, iar Mane, are 2 reușite. Pe primele 4 locuri, cu un număr de câte 6 goluri marcate sunt Alavro Morata, Rashford, Haaland și Neymar.

Echipa RB Leipzig, ocupă în clasamentul din Bundesliga, poziția secundă, cu 44 puncte, din 21 etape, având 5 puncte mai puțin decât liderul Bayern. Returul acestei duble manșe, este programat pe data de 10 Martie, pe stadionul Anfield, din Liverpool, începând cu orele 22:00.

Declarația antrenorului Jürgen Klopp (Liverpool), după victoria cu Leipzig

La conferința de presă de după meci, managerul echipei Liverpool, germanul Jürgen Klopp, a declarat conform site-ului oficial al clubului Liverpool, următoarele: „Rezultatul partidei este meritat. A fost un joc în care nu trebuia să vă așteptați la avantaje mari pentru una sau cealaltă echipă, deoarece ambele echipe sunt foarte bine organizate, ambele se apără foarte bine, ambele sunt obișnuite să pună probleme apărărilor adverse și vor să construiască. Cunosc Leipzig destul de bine și știu că din punct de vedere fizic, stau bine. Cu asta a trebuit să ne confruntăm în această seară, iar băieții au făcut un joc foarte bun. Aveam o zi mai puțin de pregătire, despre care am vorbit mult, un lucru dificil. Dar ne-am descurcat bine, am meritat victoria. Cred că i-am obligat să greșească datorită unei atitudini bune.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X