Liviu Antal: Ne așteptam să câștigăm, dar nu la o diferență atât de mare
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Liviu Antal: Ne așteptam să câștigăm, dar nu la o diferență atât de mare

SC-Vaslui-CFRBucuresti, 06 august 2013. FC Vaslui a reușit să învingă categoric cu 4-0 pe CFR Cluj în ultima partidă a etapei a treia. În repriza secundă, vasluienii conducând cu 4-0 nu au mai forțat, și au făcut un adevărat spectacol, în "ole-urile" tribunei.

Liviu Antal, autorul a două din cele patru goluri, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "În această seară s-a văzut munca antrenorului care a fost până acum. Asta ne dorim să fie adevărata față a Vasluiului. Azi am arătat ca o echipă și felicit băieții pentru asta. Ne așteptam să câștigăm, dar nu la o diferență atât de mare."

Lucian Sânmărten, în mare formă sportivă a spus după meci, la Fanatik Show,: "A fost un meci destul de delicat. Nu credeam că vom reuși să învingem CFR atât de categoric, ținând cont de toate frământările de la Vaslui. CFR a fost bine organizată, cu jucători valoroși, dar azi a avut probleme. Noi am înscris repede și am reușit să ne dezlănțuim. E greu să mai revii după ce ești condus cu 2-0 în primele minute. Am rămas cu un antrenor care e la început (n.r. Ionuț Moșteanu), a fost important și pentru noi și pentru dânsul să câștigăm".

Antrenorul clujenilor Mircea Rednic a fost suspendat pentru acest meci și a văzut meciul din tribună, iar la finalul partidei, a declarat pentru Fanatik Show: "Nu e vorba că mi-au lipsit jucători, cei care sunt aici de ce sunt? Au arătat că nici nu merită să fie în lotul CFR-ului şi nici nu o să mai fie. Azi ne-au lipsit doi titulari, arbitrul a dat o indirectă, un roşu foarte uşor. Nu discutăm de postul meu, vorbim după etapa viitoare."

Arpad Paszkany, finanțatorul echipei CFR Cluj a declarat la "Fanatik Show" urmatoarele: "Nu-l demit pe Rednic! Tocmai am închis telefonul cu Mircea, 13 ani de fotbal îți dau o anumită experiență. Pe jucători este o presiune care nu a fost gestionată pozitiv, ne-am obișnuit să luăm campionatul în fiecare al doilea an, au fost și modificări în lot. Pe unii dintre jucătorii mai vechi vârsta nu îi iartă, au avut un randament mai scăzut, ei așteaptă un plus de la cei nou-veniți. Este o stare de teamă în ceea ce privește eșecul. Nu pun presiune, chiar dacă ratăm titlul. Construim o echipă relativ tânără, în anii următori ne putem lupta pentru toate trofeele, cu Rednic în frunte. A câștigat campionatul cu două echipe diferite, a avut succes și în străinătate".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash