București, 09 Mai 2019

Lucas Moura a realizat un hat-trick și o duce pe Tottenham în finala Ligii Campionilor

../Imagini-004-2019/Ajax-Spurs-2-3

Calificare dramatică a echipei Tottenham, în finala Champions League, după ce a reușit să învingă miercuri pe Johan Cruijff Arena, în fața a 52 mii de spectatori, formația Ajax cu scorul de 3-2. După ce în partida tur, disputată la Londra, Ajax reușise să câștige cu 1-0, Tottenham s-a calificat datorită diferenței de goluril marcate în deplasare.

Pentru Ajax, au marcat Matthijs de Ligt ('5) și Hakim Ziyech ('35), iar pentru Tottenham, Lucas Moura, a realizat un hat-trick ('55, '59 și '90+6).

Pe 01 Iunie a.c., vom avea o finală cu două echipe englezești, Tottenham și Liverpool, ce se va disputa la Madrid pe Estadio Metropolitano, începând cu orele 22:00. În anii 1972 și 2008, istoria a mai consemnat alte două finale în care protagoniste au fost echipe din Anglia, astfel în 1972, în finala Cupei UEFA, s-au confruntat Spurs și Wolves, iar în 2008, în finala Champions League, am avut Man United v Chelsea.

Pe site-ul oficial al clubului Tottennham, este consemnată declarația eroului echipei Tottenham, brazilianul Lucas Moura, care a spus: "N-am cuvinte să vă explic acest moment! Este ceva foarte special pentru mine, sunt foarte, foarte fericit si foarte mândru de colegii mei, de echipă. Desigur, trebuie să împărtășesc bucuria (în acest moment) cu toți colegii mei, familia mea, prietenii mei. Întotdeauna am crezut că este posibil să vii aici, să câștigi și să joci finala. Ne-am luptat, asta trebuia să facem cu intensitatea noastră. A doua repriză a fost uimitoare și toată lumea și-a făcut treaba foarte bine. Trebuie să mă bucur de acest moment, este imposibil de explicat! Finala Ligii Campionilor, este un vis pentru mine. De când eram copil am visat acest moment și acum am trăit acest moment. Este cel mai bun moment din cariera mea. În ultimele minute, trebuia să încercăm. Am fost acolo și mingea a venit la mine, imposibil de explicat sentimentul! Toată lumea merită acest moment - fiecare jucător, antrenorul, personalul, președintele, pentru că acest club este uimitor și sunt atât de fericit să fac parte din familia Tottenham și să-i dau susținătorilor această bucurie. Acum ne putem gândi la finală."   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Viitorul-FCSB-1-1

 

Citește și: FCSB obține un rezultat de egalitate în deplasare, cu FC Viitorul și se află la 5 puncte în spatele CFR-ului

După ce la startul play-out-ului, decalajul dintre CFR Cluj și FCSB, era de numai 2 puncte, după șase etape disputate, diferența este acum de 5 puncte...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X