București, 29 Noiembrie 2018

Luptă strânsă în grupa C a Champions League, după victoria PSG în meciul cu Liverpool

Jucatori-PSG

Miercuri în Grupa C din Champions League, pe stadionul Parc des Princes, într-un meci din etapa a 5-a, PSG a învins Liverpool, scor 2-1 și a trecut pe locul 2. Golurile au fost marcate de Juan Bernat, minutul 13 și Neymar, minutul 37, pentru PSG, respectiv, James Milner, minutul 45+1 (pen), pentru Liverpool.  

Lupta pentru primele două locuri se dă între Napoli, PSG și Liverpool. În ultima etapă, care se dispută pe 11 Decembrie, Liverpool se va confrunta acasă cu Napoli, iar PSG va juca în deplasare cu Steaua Roșie.

Managerul echipei Liverpool ,Jürgen Klopp, a declarat după eșecul cu PSG pentru BT Sport, conform site-ului UEFA, următoarele: "Startul partidei a fost ca și cum nu ne-am fi așteptat, foarte intens, PSG a marcat de două ori, după ce au recuperat două mingi în spate. Jocul nu fusese decis, am încercat totul. Am avut două sau trei situații în care am avut ocazii de gol. Am fost în joc, dar nu suficient pentru a obține ceva.”

”Ei s-au adaptat în a doua repriză, controlând bine mijlocul terenului, ca și în prima repriză. A fost și multă pasiune în joc, au existat multe întreruperi. În două, trei sau patru situații, am avut ocazia să facem mult mai bine. Au fost multe momente în care era nevoie de o decizie diferită. Va trebui să facem un meci special împotriva lui Napoli, dacă o vom face, o vom merita, dacă nu o vom face, pe 11 decembrie vom avea o finală adecvată la Anfield. Va fi un meci dur”, a spus în încheiere Jürgen Klopp.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Hermannstadt-Botosani-1-1-et-15

Citește și: Hermannstadt și FC Botoșani, au terminat la egalitate, într-un meci al etapei a 15-a

Programat inițial a se disputa Duminică seara, meciul a fost reprogramat din cauza ceții, pentru a doua zi, de data aceasta, la orele 14:00, pe o vreme excelentă...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X