București, 07 Martie 2019

Man United se califică în sferturile Champions League, eliminând PSG, datorită golurilor din deplasare

../Imagini-002-2019/Fani-Man-United

Miercuri, pe stadionul Parc des Princes, din Paris, în prezența unei asistențe de 47000 de spectatori, a avut loc partida dintre PSG și Man United, din returul optimilor Champions League, încheiată cu victoria britanicilor, scor 3-1. În partida tur, PSG reușise să câștige la Manchester cu scorul de 2-0. Man United se califică după dubla cu PSG, cu scorul general de 3-3, datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

Marcatorii de pe Parc des Princes, au fost, Romelu Lukaku, (minutele 2 și 30) și Marcus Rashford, (minutul 90+4 pen), pentru Man United, respectiv, Juan Bernat (minutul 12) pentru PSG. Facem precizarea că, penalty-ul din ultimele minute de prelungire ale meciului, a fost acordat ca urmare a consultării VAR.

Tehnicianul echipei Manchester United, interimarul din Norvegia, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat după calificarea în sferturile UCL, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Știam că nu trebuia să dăm acestei echipe prea multe spații, cu un jucător rapid, precum Mbappe. Am fost depășiți de câteva ori în prima repriză, când am evoluat cam slab în defensivă și au trecut de noi imediat. Am avut un început minunat de joc. Nu ne-am așteptat ca după două minute să marcăm, dar asta ne-a făcut să ne deschidem, dorind mai multe goluri. Ne imaginăm că putem merge până la capăt, în Liga Campionilor, dar trebuie să așteptăm tragerea la sorți. Am avut mulți jucători accidentați și suspendați, dar poate că a fost un lucru bun astăzi. Am fost echipa mai proaspătă, cu mai multă energie și am știut că trebuie să ne apărăm, să fim destul de umili să muncim din greu și asta am și făcut".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Dinamo-Botosani-1-2

Citește și: După înfrângerea cu FC Botoșani, Dinamo va juca în playout, pentru al 2-lea an, consecutiv

Duminică, pe stadionul Dinamo, într-un meci al etapei a 24-a, Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani, scor 2-1 și pierde matematic posibilitatea...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X