Manchester City este de acord să il vândă pe Mario Balotelli la AC Milan
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Manchester City este de acord să il vândă pe Mario Balotelli la AC Milan

Mario_BalotelliBucuresti, 29 ianuarie 2013. La 22 de ani, va merge la noul său club, care în prezent se află pe locul al cincilea în Serie A. Balotelli a petrecut trei sezoane, anterior la Inter Milano. El a marcat 17 goluri in Serie A in ultimile sale doua sezoane cu Nerazzurri înainte de a merge in Premier League.

El a fost o piesă de baza pentru City din cauza ca echipa suferea teribil in atac. Edin Dzeko, Sergio Aguero si Carlos Tevez au marcat toti cel puțin cate șapte goluri în Liga, oferind în același timp jocul mult mai consistent decât Balotelli.

Mutarea înapoi la Serie A, este o situație dublă pentru Balotelli. Cel mai important, aceasta îi permite să obțina un nou început, dar ar trebui să servească, de asemenea, ca un apel de trezire. AC Milan, va prezenta astfel un jucător care poate stimula in atac, chiar dacă există semne de întrebare legate trecutul lui.

Dar, în scopul de a deveni o forță in ligile de top din Europa, el trebuie să se concentreze pe fotbal și sa lase să se vorbească de la sine. Balotelli este dat drept o oportunitate de aur să strălucească în țara sa de origine. El nu poate lăsa să scape aceasta sansa.

Conform Goal.com, Balotelli este evaluat la £20 milioane.

Alexandru Neata, preluare Bleacher Report


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.