Marcel Pușcaș: Ideal ar fi să evoluăm din sezonul viitor pe stadionul Ion Oblemenco

București, 13 Mai 2020

../Imagini-008-2019/U-Craiova-1948-v-U-Cluj-2-3

Președintele FC Universității Craiova 1948, nou promovată în Liga a 2-a, Marcel Pușcaș, a avut marți o intervenție telefonică la televiziunea Digi. După cum am relatat, FC Universitatea Craiova 1948 aflată pe prima poziție a Seriei a 4-a, cu 42 puncte, la 13 puncte distanță față de ocupanta locului secund, Șoimii Lipova, a promovat în Liga a 2-a, urmare a hotărârii Comitetului de Urgență al FRF din data de 11 Mai 2020, ca urmare a înghețării campionatului din Liga a 3-a.

Întrebat de realizatorul emisiunii, Vali Moraru, dacă este bucuros de promovarea echipei în Liga secundă, Marcel Pușcaș a declarat: „Trebuie să recunosc că bucurie există, este și normal să fie așa, pentru că s-a muncit pentru avansul de 13 puncte din 16 etape și nu se pune la îndoială, care este cea mai bună echipă a Seriei a 4-a, din acest sezon. Undeva după 20 August, va urma să înceapă Liga a 2-a. Practic în pregătirea de vară, vom avea posibilitatea să facem meciuri amicale, în timp ce, contracandidatele noastre, vor desfășura măcar 7, dacă nu mai multe etape rămase de disputat. Nu putem să ne verificăm potențialul, transferurile pe care le vom face, dar trebuie să ne adaptăm.”

Nemulțumit de înghețarea campionatului la nivelul Ligii a 3-a, Marcel Pușcaș a spus: „În orice situație, legea trebuie respectată. Dacă într-un magazin, tren, metrou, se poate circula fără măsuri, nu înțeleg de ce pe o suprafață de 7700 mp, nu poți să desfășori activitatea de fotbal, fără măsuri. Nu cred că este mai grav să practici un sport în aer liber, decât să te urci într-un autobuz cu 30 de persoane. Nu cred într-o gravitate atât de mare a lucrurilor.”

„Timp avem să ne pregătim pentru Liga a 2-a, meciuri nu vom avea probabil prea multe. D-l Mititelu, asigură pentru Liga a 2-a, un buget suficient ca să ne putem desfășura activitatea. Un buget de 2 milioane de lei este suficient pentru a ataca promovarea, în condițiile din România. O să fie o concurență destul de mare la promovare. Ideal ar fi să evoluăm din sezonul viitor pe stadionul Ion Oblemenco, dar nu depinde de noi, depinde de Consiliul local. Era stabilit că pe Ion Oblemenco, putem juca numai în șaisprezecimile Cupei sau în Liga 1. Este o ciudățenie, ca un bun public dintr-un oraș din România, să nu fie folosit de către oricine dorește în condițiile stabilite. În Liga a 2-a, sunt mai multe derby-uri decât în Liga 1. Dacă nu se poate juca pe Ion Oblemenco, varianta a doua va fi la Tg. Jiu”, a mai adăugat în încheiere Marcel Pușcaș.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X