Marica, în bună dispoziție, a reușit 3 goluri în amicalul cu Trinidad & Tobago
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Marica, în bună dispoziție, a reușit 3 goluri în amicalul cu Trinidad & Tobago

Ciprian-Marica-cmBucuresti, 05 iunie 2013. În meciul amical disputat ieri seară, România a învins reprezentativa Trinidad & Tobago cu 4-0. Trei din cele 4 goluri ale echipei României au fost marcate de Ciprian Marica, fiind în mare formă.

După meci, Marica a declarat pentru gsptv următoarele: "Sînt mîndru că mi-am făcut datoria şi că am marcat 3 goluri. Mereu am venit cu sufletul la naţională. Mă bucur că şi colegii au reacţionat foarte bine. Nu ştiu dacă meritam să dăm mai multe goluri, dar este bine şi aşa. Sînt benefice astfel de jocuri amicale pentru că se crează nişte automatisme. Toate lucrurile care se întîmplă acum afectează fotbalul românesc. Este un dezastru din acest punct de vedere. Atît ne-ar mai trebui, să fie şi Steaua retrogradată. Nici nu vreau să mă gîndesc la aşa ceva".

Selecționerul Victor Pițurcă, a precizat la conefrința de presă următoarele: "Adi Popa era pe lista mea, dar l-am preferat pe Chiţu în locul lui, pentru că am vrut să-l văd, iar Chiţu a avut şi şansă să se accidenteze Maxim şi să joace titular".

Cu privire la Gabi Tamaș după ce a spart un geam la un bloc fiind băut, Victor Pițurcă a spus: "La Tamaş nu o să renunţ chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Era un caracter formidabil, dar păcat cu acest alcool. Am stat o săptămână de vorbă cu el, s-a pregătit foarte bine, dar iată că a băut o bere, apoi a doua şi a treia şi e suficient să ajungă să se comporte de maniera asta. El nu a refuzat niciodată naţionala, indiferent că a avut întindere, ruptură, orice, el a jucat".

Alexandru Neata; image: gsp.ro

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash