București, 05 Ianuarie 2019

Mario Camora, fundaș CFR Cluj: „În ziua de astăzi, fotbalul este o industrie!”

../Imagini-dec-2019/Mario-Camora

Fundașul stânga al echipei CFR Cluj, portughezul Mario Camora, aflat în ultimele șase luni de contract, nu a primit până la această dată o ofertă concretă de prelungire. În vârstă de 32 de ani, Mario Camora este cotat de Transfermarkt, la o valoare de 1,2 mil, Euro.   

Într-un interviu difuzat de vineri de televiziunea Digi, Mario Camora a declarat următoarele: „Am avut o discuție de prelungire a contractului cu cei de la CFR Cluj, ieri seară. Ei știu deja că eu vreau să rămân, ce am cerut pentru viitorul contract și sper să ne înțelegem, pentru că vreau să-mi termin cariera la CFR și vreau să joc la CFR Cluj. Dacă ar depinde de mine, ar fi șanse să continui la CFR și din vară, 100%.”

Întrebat cum și-ar imagina un CFR Cluj, în continuare fără Camora și fără Țucudean, Mario Camora a răspuns: „În ziua de astăzi, fotbalul este o industrie! Este nevoie să faci bani, este nevoie să investești, asta este ceva normal. Cu siguranță, cu mine sau fără mine, nu se termină un club. Nu am spus niciodată că vreau să plec de la CFR. Când clubul a fost în insolvență, am renunțat la mulți bani de salariu, nu știu dacă alți jucători au făcut așa ceva. Fără Țucudean ar fi greu. Eu sper ca toți jucătorii să rămână și dacă mai vin doi-trei jucători să ne ajute, o să fim mult mai puternici. Țucudean a fost cel mai bun jucător după părerea mea, am câștigat campionatul cu el anul trecut, a dat gol aproape în fiecare meci.”

„La vârsta mea, mă simt foarte bine, se vede și pe statistici, sunt jucător cu cele mai multe minute la CFR Cluj. Dacă mă ajută picioarele, pot să joc, nu vreau să spun că joc până la 35, până la 37 de ani. Nu este ușor”, a spus în încheiere Mario Camora.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Iasi-Voluntari-2-2-et-21

Citește și: Punct prețios obținut de FC Voluntari în deplasarea de la Iași, cu Politehnica

Echipa condusă de pe bancă de Cristiano Bergodi, FC Voluntari a obținut un punct mare din deplasarea de la Iași, cu Politehnica, scor 2-2...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X