Măsuri de protecție pentru igienizarea spațiilor, luate la ultima partidă a etapei a 26-a din campionatul Turciei

București, 17 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Antalyaspor-Sivasspor-1-0.jpg

Ultima partidă a etapei a 26-a din Super Liga Turciei, dintre Antalyaspor-Sivasspor, scor final 1-0, s-a disputat luni în Antalya, pe stadionul ce poartă același nume, fără spectatori.

Mijlocașul echipei Antalyaspor, Veysel Sari de 31 de ani, a marcat singurul gol al partidei, în minutul 81. Mai trebuie spus că la 4 minute de la primirea golului, fundașul echipei oaspete, Marcelo Goiano, a fost eliminat, pentru cumul de cartonalșe galbene.

După acest rezultat, Antalyaspor urcă o poziție în clasament, ajungând pe locul 11, cu 30 puncte, în timp ce Sivasspor, ocupă același loc 4, cu 49 puncte, în spatele lui Galatasaray, care are 50 puncte.

Trebuie spus că pentru igienizarea vestiarelor, a cabinelor de arbitri, a grupurilor sanitare și a celorlate spații, inclusiv sala conferinței de presă, băncile de rezervă, tribuna oficială, suprafața de joc, de virusul Covid-19, înainte de meci și nu numai, au fost folosite substanțe pulverizante aplicate de 14 persoane calificate și echipate corespunzător, se menționează într-un articol publicat pe site-ul oficial al clubului Antalyaspor, cu imagini relevante. Deasemenea, lotul de jucători, arbitrii și restul persoanelor aflate în incintă, au folosit instalațiile speciale pentru igienizarea mâinilor.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X