Meci decisiv pentru România U21, împotriva Germaniei U21, pentru calificarea în sferturi

București, 30 Martie 2021

../Imagini-04-2021/Antrenament-Romania-U21

În această seară, începând cu orele 19:00, Echipa Națională a României U21, întâlnește la Budapesta, pe Új Bozsik Stadion, selecționata similară a Germaniei, în ultimul meci al grupei A, pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului final al Campionatului European U21. Partida va fi transmisă în direct de postul național de televiziune, TVR1.

De la aceiași oră, la Szekesfehervar pe Sóstói Stadion, are loc și cealaltă partidă a grupei A, Țările de Jos- Ungaria. O victorie a Ungariei, sau un meci nul, ar însemna calificarea României în sferturi. Dacă Țările de Jos vor învinge, lucrurile se complică pentru Naționala României U21 și ne trebuie victorie în partida cu Germania U21.

Luni, a avut loc o conferință de presă, susținută de selecționerul Adi Mutu, însoțit de portarul Andrei Vlad, precedată de antrenamentul oficial al elevilor lui Adi Mutu. Înaintea antrenamentului, Adi Mutu le-a ținut un scurt discurs mobilizator, chiar pe gazonul terenului de antrenament, întregului lot de jucători.

Declarația selecționerului Adi Mutu (România U21), cu o zi înaintea meciului cu Germania U21

La conferința de presă, preluată de FRF, pe canalul oficial Youtube, Adrian Mutu a declarat următoarele: „Nu ne facem calcule, nici nu ne-am făcut până acum, este ultimul meci din grupă, un meci important, cu o echipă foarte bună, candidată la titlu, după opinia mea, la fel cum era sau este și Olanda. Cu o victorie suntem calificați, iar mâine mergem pe victorie. Echipa Germaniei, are un fizic bun, majoritatea jucătorilor născuți în 1998, sunt puternici, au demonstrat-o nu numai cu Ungaria, dar și cu Olanda, au demonstrat ce forță au. Mă aștept la un meci greu, la un meci în care ei nu vor juca la meci egal și o să vrea să câștige, așa cum probabil abordează fiecare meci. Pe de altă parte, o să fie greu pentru ambele echipe, din cauza oboselii, pentru că să joci la trei zile, nu este ușor.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X