../Imagini-08-2020/Mihai-Stoichita

Mihai Stoichiță, Directorul tehnic al FRF, își cere scuze după ce l-a înjurat pe Adi Mutu

București, 14 Octombrie 2020

Înaintea conferinței de presă de după victoria României U21 cu Malta, din cadrul Campionatului European de tineret, Mihai Stoichiță a primit un SMS de la Adrian Mutu și când se pregătea să intre în direct, neștiind că microfoanele sunt pornite, l-a înjurat pe acesta, spunând că îl va da și afară.

Selecționerul Naționalei României U21, Adrian Mutu a preferat să vadă meciul de acasă, deoarece a fost suspect de Covid-19, deși rezultatul testului a a fost unul negativ.

Scuzele lui Mihai Stoichiță, după ce l-a înjurat pe Adi Mutu:

Aflat pe banca naționalei U21 la partida România – Malta 4-1, disputat marți, Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a făcut următoarele precizări după reacția sa în fața camerelor de filmat înaintea conferinței de presă, conform site-ului oficial al FRF: „Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o”.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X