București, 30 Aprilie 2019

Mijlocașul U Craiova, Alexandru Cicâldău, spune: Am demonstrat că putem bate orice echipă din România

../Imagini-003-2019/Alexandru-Cicaldau

Luni, la Craiova pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci al etapei a 7-a din play-off, Universitatea a câștigat partida cu Sepsi OSK, cu scorul de 1-0, urmare a reușitei din minutul 57, a lui Alexandru Cicâldău.

În minutele din startul partidei, mai precis, minutul 5, U Craiova putea deschide scorul, în urma unui șut cu capul, al aceluiași Alexandru Cicâldău, mingea lovind stâlpul porții.

După această victorie și ținând cont de înfrângerea echipei FC Viitorul, în al doilea meci al zilei, din partida cu CFR Cluj, Universitatea Craiova își consolidează poziția a 3-a din clasament, fiind la 6 puncte distanță față de echipa FC Viitorul.

După meci, mijlocașul echipei U Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Mă bucur pentru această execuție, dar mă bucur că am luat cele trei puncte întrucât aveam mare nevoie de ele. Am ratat cu un șut cu capul în prima repriză. La pauză, antrenorul ne-a spus să continuăm pentru că ei se închideau foarte bine, nu prea aveam spații. Am demonstrat că putem bate orice echipă din România și de aceea sperăm la un loc mai sus decât locul 3. Când joci în play-off, meciurile sunt echilibrate iar micile detalii fac diferența și trebuie să fim foarte atenți la ele.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Dan-Nistor-penalty

 

Citește și: Flavius Stoican, după eșecul cu Dinamo: Astăzi pierdem trei puncte pe teren propriu, nemeritat

Dinamo reușește să se întoarcă cu toate punctele puse în joc din deplasarea de la Iași, în partida disputată vineri, din cadrul etapei a 5-a din play-out,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X