Mircea Rednic: Am pierdut din cauza noastră
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Mircea Rednic: Am pierdut din cauza noastră

SzekelyBucuresti, 28 iulie 2013. Partida de ieri seara dintre CFR Cluj și ACS Poli Timișoara, încheiată cu scorul de 2-2, a fost cu multe cartonașe roșii și galbene. Astfel CFR Cluj a încheiat partida cu 8 jucători. Prestația brigăzii de arbitrii Dima Iulian- la centru și Nica Cristian- Slabu Stelian, a fost criticată dur de clujeni și lăudată de cei de la Timișoara.

Golurile timișorenilor au fost marcate de Szabolcs Szekely în minutele 8 și 69 (penalty) respectiv Ricardo Cadu, 56' și Ciprian Deac, 80'.

Astfel după meci, Iulian Mureşan, preşedinte CFR a declarat: "Mă bucur că nu am luat şi eu «roşu»! Radu Petrescu e mic copil pe lîngă acest Dima, care a avut un arbitraj tenndenţios, împotriva noastră din primul minut şi pînă la final".

Antrenorul CFR Cluj, Mircea Rednic a fost trimis ]n tribune in minutul 77, pentru proteste intrucat Obiora a fost faultat in calitate de ultim aparator de catre Scutaru și arbitrul a lăsat jocul să continuie.

Mircea Rednic a declarat: "Nu știu dacă pot să-i zic meci, a durat 21 de minute, până la eliminarea lui Costea. Am reușit să scoatem un punct în opt oameni. Înainte de eliminarea lui Felgueiras am avut penalty clar, henț în careu. Sunt un pic supărat că jucătorii mei au intrat în jocul adversarului și al arbitrului. Timișoara a înscris un gol cu ceafa și unul din penalty. E trist că două două etape avem deja jucători eliminați. N-am intrat cu atitudine în teren, am luat gol prea ușor, apoi a fost o eliminare care putea fi evitată. Am pierdut din cauza noastră, la nivelul ăsta n-ai voie să reacționezi așa. Au destulă experiență, nu trebuie să cazi în plasa arbitrului".

Din tabăra timișorenilor, antrenorul Velcea a spus: "Consider că este un rezultat echitabil, ne-a lipsit maturitatea necesară să tranşăm partida în favoarea noastră. Eu cred că dacă aveam soluţii pentru comportamentul ofensiv, tabela arăta altfel. Trebuie să învăţăm din această situaţie, să respectăm fotbalul. Cred că astăzi am arătat prea mare respect CFR-ului", a mai spus Velcea".

Cristian Bărbu, mijlocașul Poli Timișoara, care va fi de mare perspectiva, a declarat: "Cred că puteam obține o victorie. Încerc să joc cât mai bine și să demonstrez cât mai multe în meciurile viitoare. Am peirdut două puncte, a fost un meci foarte tensionat. Nu știu nimic despre  Eu nu sunt Torje, sunt Bărbuț, mai am mult de muncă să ajung la nivelul lui".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash