București, 06 Aprilie 2019

Mircea Rednic, după victoria cu Chiajna: „Încă mai avem multe lucruri de pus la punct”

../Imagini-003-2019/Dinamo-Concordia-3-2

Vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a învins Concordia Chiajna, cu scorul de 3-2, în prima partidă a etapei a 4-a, din play-out. După acest rezultat, șansele echipei din comuna Chiajna sunt tot mai mici pentru evitarea retrogradării, obținând numai două puncte din 12 posibile, în primele 4 jocuri disputate.

Deși a început jocul destul de prost, până la jumătatea primei reprize, dinamoviștii nu se apropiaseră de poarta lui Râmniceanu, s-au dovedit a fi o echipă pragmatică și din minutul 28, atunci când au deschis scorul prin Papazoglou, orice șut pe poartă a fost și gol. Golul al doilea, fiind o copie a primului gol, are ca autor pe același Papazoglou, în minutul 48. Din minutul 56, Dinamo conducea pe tabelă cu 3-0, Zenke reușind să marcheze, fiind la prima reușită a sa, în acest sezon.

După 3-0, Dinamo a redus motoarele, iar cei de la Concordia au reușit să marcheze de două ori, prin Petre Ivanovici, în minutul 68 și Taer Bawab, în ultimele secunde din prelungirile partidei.

După victoria cu cei de la Concordia, antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „La 3-0, puteam avea o partidă mult mai ușoară, am avut câteva situații și ori ne-am complicat, ori ultima pasă a fost greșită și uite, primești două goluri. Așa, sunt mulțumit de rezultat, dar de joc, încă mai avem multe lucruri de pus la punct, cum ar fi partea defensivă, acolo unde luăm gol ușor. Deși n-au avut prea multe situații, marcajul a fost prea larg. Le-am oferit spații și au reușit să înscrie două goluri.”

„Papazoglou, are 7 meciuri la Dinamo și a marcat 4 goluri, este un bilanț pozitiv. N-a prins perioada de pregătire, dar sunt foarte mulțumit de el. Vreau mai mult și de la ceilalți atacanți, atunci când se pierde mingea, toată lumea trebuie să se apere. Dacă vrem o echipă competitivă, trebuie făcute ambele faze și trebuie o pregătire mult mai bună. Avem 6 victorii în anul acesta și eu zic că sunt multe lucruri pozitive”, a spus în încheiere Mircea Rednic.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Astra-FCSB-0-2

 

Citește și: FCSB câștigă fără emoții la Giurgiu, partida cu Astra, scor 2-0, gazdele terminând cu un om în minus

Victorie fără nicio emoție a trupei lui Teja, la Giurgiu, după golurile venite în decursul a două minute, autori fiind Gnohere și Cristea, în minutele 29 și 31,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X