Mircea Sandu, declaratie cu privire la demiterea lui Piţurcă
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Mircea Sandu, declarație cu privire la demiterea lui Piţurcă

Victor_Piturca-nationalaBucuresti, 24 aprilie 2013. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu îl va demite pe Victor Piţurcă, precizând că în situaţia în care acesta ar renunţa la postul de selecţioner îi va fi greu să găsească un înlocuitor pe măsură.

"Să nu dăm cu pietre deocamdată. Dacă Piţurcă realizează barajul este senzaţional, dacă se califică este una dintre cele mai mari realizări cu o echipă în formare. Câştigi un timp faţă de obiectivul din 2016. Şi am pus acest obiectiv pentru că trebuie să-i dai timp de formare a echipei. Nu pleacă Piţurcă, cel puţin eu nu-l demit. Nu l-am simţit că vrea să plece. Dacă se satură şi pleacă el va fi foarte greu. Trebuie să te descurci cu ce ai pe aici prin interior, că să aduci un antrenor străin te costă cel puţin un milion şi jumătate de euro. Capello are opt milioane la ruşi, dar ai Gazprom-ul în spate ce să-i faci. Noi suntem în deficit patru milioane anul acesta şi cu trei anul trecut, şapte milioane deficit. Din şapte sponsori am rămas cu trei. Poate cu noua lege a sponsorizării să dezvoltăm", a declarat Sandu conform   Mediafax .

Oficialul FRF a dezvăluit faptul că atunci când l-a numit pe Piţurcă în funcţie, acesta a fost ultima opţiune pe care o avea la acea dată: "Dan Petrescu a vrut un milion de euro. Ce ne ascundem? Eu am purtat discuţii cu Dan Petrescu, i-am spus că pot să-i ofer 400 de mii de euro, iar el mi-a spus «Domnul preşedinte eu am un milion aici, daţi-mi şi mie 800 de mii». Nu pot să-i dau 800 de mii că nu am de unde. Olăroiu a fost prima opţiune, dar avea oferta de câteva sute de mii în plus, Boloni, apoi Iordănescu şi Hagi, Dan Petrescu şi Piţurcă. Pe cine iei? Îl dai afară pe Piţurcă azi, pe cine iei? Că toţi sunt sub angajament. Şi nu mai joacă pe patriotism, joacă pe bani. 360 de mii m-au costat acţiunile din Anglia, Franţa, Ungaria şi Olanda. Asta este. Trebuie să producem şi să ţinem echipele naţionale la acelaşi nivel cu ceilalţi".

Alexandru Neata


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.