căutare personalizată

  

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Mircea Sandu despre DOSARUL TRANSFERURILOR: Până nu e o decizie definitivă, nu pot să mă pronunţ

Mircea-SanduBucuresti, 13 nov. 2012. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, că nu poate să se pronunţe în privinţa deciziilor Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor, deoarece nu sunt definitive, şi a subliniat că în această speţă este vorba despre o acţiune comercială între cluburi şi agenţii jucătorilor.

"Astăzi n-a fost dat un verdict. Trebuie să respectăm instanţele româneşti pentru că iată şi politicienii au început să clacheze. Fiecare trebuie să îşi dovedească nevinovăţia, aşa cum procurorii trebuie să dovedească vinovăţia, dar eu până nu e o decizie definitivă nu pot să mă pronunţ. Nu s-a dovedit vreun meci aranjat, este o acţiune comercială între cluburi şi agenţii jucătorilor. Ce aş putea să comentez legat de această acţiune comercială?", a spus Mircea Sandu la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, unde a asistat la antrenamentul echipei naţionale de fotbal.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, ca Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu să primească pedepse cu închisoarea în Dosarul Transferurilor.

Ioan Becali a primit 8 ani de închisoare cu executare, Victor Becali şi Borcea câte şapte ani cu executare, Copos cinci ani de închisoare cu executare, Mihai Stoica patru ani de închisoare cu executare, Pădureanu, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu, câte trei ani de închisoare cu suspendare.

mediafax

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash