Nae Manea: Contactul cu prima ligă e destul de greu pentru unii
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Nae Manea: Contactul cu prima ligă e destul de greu pentru unii

Ceahlaul-CoronaBucuresti, 27 iulie 2013. După a doua înfrângere consecutivă la debutul în Liga 1, a formației Corona Brașov, antrenorul Nicolae Manea este supărat pe evoluția elevilor săi.

În prima etapă Corona Brașov a fost învinsă acasă de Oțelul cu 1-0, pentru ca ieri seara să cedeze cu scor de neprezentare în fața Ceahlăului.

Nicolae Manea a declarat la Digi Sport următoarele: "La 3-0 nu poți să comentezi prea multe, rezultatul spune tot. Au fost niște momente în joc în care nu a fost prea mare diferență. Am primit gol în minutul 2, nici nu m-am pus bine pe bancă. Am echilibrat apoi jocul. Contactul cu prima ligă e destul de greu pentru unii. Am avut mare încredere în ei și am vrut să păstrez tot lotul care a promovat în prima ligă, chiar și în prima etapă am folosit 8 jucători din vechiul lot. Dar e diferență mare între prima divizie și a doua. Dintre toate nou-promovatele, noi suntem cei mai oropsiți. Fără gol marcat, am primit patru deja! Fundașilor ar trebui să le dea mult de gândit gabaritul pe care îl au. I-am întrebat: 'pe voi v-au lăsat să dați cu capul așa des cum i-ați lăsat voi?' Vine un joc și mai greu, cu Astra, o echipă care este pe val și joacă fotbal"

Au evoluat următoarele formații:

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovic - Dumitraş, Marc, Cânu (Ichim '73), Cazan - Garcia (Gheorghiu '64), Achim, Stana, Constantinescu - Golubovic, Jula (Hasani '79).

Corona Braşov: Marc - Forika, Damian, Ilie, Kanon - Gâlbea, Arce, Stângă (Popa '74), V. Munteanu (Buş '54/Ene '72) - Pastor, Coman.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash