Neînvinsă în retur, U Craiova a ajuns la un punct în spatele echipelor FCSB și CFR Cluj

București, 20 februarie 2021

../Imagini-03-2021/Craiova-Hermannstat-1-0

Într-o partidă a etapei cu numărul 24, disputată vineri pe stadionul Ion Oblemenco, Universitatea Craiova a învins cu scorul de 1-0, formația Hermannstadt Sibiu. Golul a fost marcat de golgheterul echipei craiovene, Alexandru Cicâldău, dintr-o lovitură liberă executată magistral, în minutul 33, care totalizează 8 reușite.

Victoria echipei craiovene este pe deplin meritată, în special pentru jocul din prima repriză, în care au reușit golul și au mai avut și o bară, în minutul 16, prin același Cicâldău. Partea a doua a meciului, a fost una echilibrată, sibienii au fost mai proaspeți pe finalul jocului, creând-uși ocazii clare de gol, cea mai elocventă fiind cea din minutul 90, prin Matricardi.

În urma acestui rezultat, U Craiova, rămâne în clasament pe poziția a 3-a, cu 47 puncte, cu un punct mai puțin decât FCSB și CFR Cluj, aflate pe locurile 1 și 2. Hermannstadt ocupă în continuare locul 14, cu 22 puncte. În etapa următoare, U Craiova se va deplasa la Buzău, pentru jocul cu Chindia, iar Hermannstadt va evolua la Sibiu cu Sepsi.

Declarația mijlocașului Alexandru Cicâldău (U Craiova), după victoria cu Hermannstadt

Autorul golului echipei U Craiova, Alexandru Cicâldău, cel mai bun jucător de pe teren, a declarat după victoria cu Hermannstadt, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Înainte să înscriu, am avut o ocazie foarte mare, dar se mai întâmplă, important este că am luat cele trei puncte. Nu ne uităm în clasament la cele din față, bineînțeles că ne-am dori să fie o diferență cât mai mică, dar trebuie să ne uităm prima dată la noi. Am avut o primă repriză bună, iar în cea de-a doua, mai ales în ultimele minute, ne-am apărat rezultatul. După cele trei jocuri cu noul antrenor pe bancă, echipa arată bine. În special, primele reprize le-am jucat foarte bine, dar pentru reprizele secunde, mai avem de muncit.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X