Nicolae Cristescu și George Copos s-au înțeles privind preluarea Rapidului
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Nicolae Cristescu și George Copos s-au înțeles privind preluarea Rapidului

Nicolae-Cristescu-RAPIDBucuresti, 11 iunie 2013. George Copos a confirmat, ÎN DIRECT la “Fotbal Club“, de la Digi Sport, că tranzacția privind vânzarea Rapidului este ca și finalizată.

“Am spus că nu mai vorbesc despre fotbal. Vă rog, respectați-mă! Eu am făcut totul, inclusiv să vin cu bani de acasă. Cei care vor prelua clubul sunt oameni foarte serioși, în care eu cred. Am dat mâna cu ei, mai ales că iubesc Rapidul cu adevărat“, a spus Copos, care a precizat că el a preluat acel credit în valoare de 1,9 milioane de euro.

Nicolae Cristescu a ieșit, la puține minute după George Copos, din Hotelul Crowne Plaza și a confirmat realizarea tranzacției.

“A fost o întâlnire importantă, s-au rezolvat foarte multe din problemele apărute pe parcursul negocierilor. Eu şi asociatul meu ne-am înţeles cu domnul Copos din toate punctele de vedere, în proporţie de sută la sută. Deocamdată nu s-a semnat nimic pentru că sunt foarte multe acte de rezolvat.

Dar vineri sau luni se oficializează totul. Nu cred că vor fi probleme. Dânsul a făcut foarte multe concesii şi cred că pot să spun de luni că sunt noul patron al clubului", a declarat Cristescu, după o întâlnire cu George Copos de aproape trei ore.

“Am crezut, la un moment dat, că George Copos a înregistrat marca la OSIM ca să-mi facă mie rău, dar m-am înșelat. Este un om de caracter. Domnul Taban a fost obligat să facă asta de cei care se ocupă de insolvență, pentru protejarea brandului“, a mai spus Cristescu.

Cel mai probabil viitorul finanțator al giuleștenilor a anunțat și care vor fi primele lucruri pe care le va face la Rapid.

“Miercuri sau joi voi plăti salariile jucătorilor, chiar dacă actele vor fi parafate mai târziu. Îmi asum eu acest risc. Apoi, mă voi ocupa ca baza Pro Rapid ca și Stadionul Rapid să rămână ale echipei“, a spus Cristescu.

Sursa: Digisport

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash