Optimi Europa League ǀ Leverkusen obține o victorie categorică, scor 3-1, în deplasare cu Rangers

București, 13 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Rangers-Leverkusen-1-3.jpg

În manșa tur din optimile Europa League, disputată joi, Rangers pierde acasă cu Leverkusen, scor 1-3 și șansele calificării în faza următoare sunt reduse considerabil. Ianis Hagi a fost introdus în teren, de antrenorul său Steven Gerrard, deabia în minutul 68, când oaspeții deja conduceau pe tabelă cu 2-0. Chiar și în aceste condiții, s-a observat faptul că, nu este jucat de coechipierii săi, fiind neglijat în teren.

Ruptura dintre Ianis și coechipieri s-a produs probabil, atunci când a ratat penalti-ul în returul din 16-zecimile Europa League cu Braga, chiar dacă reușise pasa de gol.

Golurile de pe Ibrox Stadium din Glasgow, la care au asistat peste 47 mii de spectatori, au fost marcate de George Edmonson, minutul 75, pentru Rangers, respectiv, Kai Havertz, minutul 37, Aranguiz, minutul 67 și Leon Bailey, minutul 88, pentru Leverkusen.

Declarația lui Steven Gerrard, după eșecul cu Leverkusen

Managerul echipei Rangers, Steven Gerrard, a declarat după înfrângerea cu Bayer Leverkusen, conform BBC Sport, următoarele: „Cred că, prin modul în care s-a desfășurat jocul, am avut o primă jumătate de meci bună, dar am fi vrut să fim un pic mai agresivi. Evident, lovitura de pedeapsa este o lovitură. Este o penalizare pentru că există VAR, dar în mod normal, dacă nu exista VAR, puteam scăpa de acel penalty. În a doua jumătate am evoluat mult mai bine. Am fost un pic mai agresivi, am fost un pic mai în față. Am fost extrem de dezamăgit după al treilea gol primit. Fundașul nostru Matt Polster, trebuia să faulteze și să ia cartonașul galben. Dacă nu a facut-o, el trebuie să alerge și să-l ajungă. De fapt, se întoarce și se descurcă bine, dar trebuie să fii mai bun în situația de unu la unu.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X