București, 30 Noiembrie 2018

PAOK pierde la Londra cu Chelsea, dar mai are șanse la calificare, deși este pe ultimul loc

Chelsea-PAOK-4-0-grupa-L

Pe stadionul Stamford Bridge din Londra, PAOK a fost învinsă joi de Chelsea, scor 4-0, cu o etapă înaintea terminării meciurilor din Grupa L, a Europa League. După 5 jocuri, PAOK ocupă locul 4 în grupă, cu 3 puncte, dar în ultima etapă se va decide ocupanta locului 2. Astfel PAOK joacă acasă cu BATE, iar cu o victorie la două goluri diferență pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu, ar putea să ocupe locul doi, cu condiția ca Chelsea să câștige la Vidi, tot la două goluri diferență, lucru care pare firesc.   

Pentru Chelsea, au marcat Olivier Giroud, minutele 27 și 37, Callum Hudson-Odoi, minutul 60 și Álvaro Morata, minutul 78. Victoria lui Chelsea a fost facilitată și de faptul că PAOK, a evoluat în 10 oameni, încă din minutul 7, atunci când Khacheridi, a fost eliminat pentru fault în calitate de ultim apărător asupra lui Leo Matos.

Managerul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, a declarat la BT Sport, conform site-ului UEFA.com, următoarele: „În primul rând am abordat foarte bine meciul. Sunt foarte multumit de asta. Acest lucru a fost foarte bun, mai ales că înainte de meci, am știut că vom termina grupa pe primul loc, după rezultatul lui BATE Borisov. Jucăm la fiecare trei zile, așa că în viitor trebuie să schimbăm foarte des. Sunt foarte mulțumit de performanța tinerilor jucători, in special Cesc Fàbregas a jucat foarte, foarte bine, mai ales în prima repriză."

Antrenorul echipei PAOK, Răzvan Lucescu, a declarat după meci, conform aceleiași surse: „Știam foarte bine că acest meci nu ne va afecta deloc situația în grupă, avem un meci foarte important în trei zile în Liga. Este normal ca toată lumea să fie dezamăgită de rezultat, dar după zece minute a fost foarte greu pentru jucători."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Stadionul-King-Power

Citește și: Primele concluzii ale prăbușirii elicopterului în afara stadionului din Leicester City

După cum se cunoaște, Președintele clubului Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha și alți patru ocupanți, au murit atunci când aeronava s-a prăbușit...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X