PSG învinge în deplasare Bayern, în partida tur din sferturile Champions League

București, 08 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Bayern-PSG-2-3

Într-un decor de iarnă autentică, pe stadionul Allianz Arena din München, în partida tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor, disputată miercuri, PSG a reușit să învingă Bayern, cu scorul de 3-2 și să aibă șanse mari în calificarea pentru semifinalele competiției.

După calitatea jocului prestat dintre două echipe, care la acest moment reprezintă elita fotbalului mondial, cei care nu au văzut partida, au cu siguranță ce regreta. Cele două echipe, au avut câteva indisponibilități de marcă în această partidă, astfel că, Bayern nu l-a putut folosi pe Lewandowski, accidentat, cât și pe Gnabry, iar PSG nu i-au avut în lot pe Verratti și Icardi, accidentați.

Pentru Bayern, au înscris Maxim Choupo-Moting, miutul 37 și Thomas Muller, minutul 60, iar golurile francezilor au fost marcate de Kylian Mbappe, minutele 3, 68 și Marquinhos, minutul 28. Bayern a fost echipa care a dominat jocul, creându-și numeroase ocazii de gol, având o posesie favorabilă de 61/39% și un raport al ocaziilor de gol de 31/6. De la PSG l-am putut remarca pe autorul dublei Kylian Mbappe, care a ajuns pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, cu 8 reușite. Locul 1 este ocupat de Erling Haaland (Dortmund), cu 10 goluri marcate.

Declarația lui Mauricio Pochettino și a atacantului Kilian Mbappe (PSG), după victoria cu Bayern

Antrenorul echipei PSG, Mauricio Pochettino, a declarat după victoria cu Byaern, conform site-ului oficial al clubului francez, următoarele: „Cred că a fost un joc foarte bun. Sunt mândru de jucătorii mei, deoarece au fost foarte, foarte buni. Am muncit foarte mult pentru a încerca să realizăm acest tip de performanță împotriva unei echipe excelente și a campionilor în exercițiu. Desigur, creditul mare trebuie să fie acordat jucătorilor noștri, deoarece aceștia au fost foarte buni în această seară.”

Atacantul echipei PSG, Kilian Mbappe, autorul unei duble, a declarat după victoria cu Bayern, conform aceleiași surse, următoarele: „Am făcut un meci excelent, am suferit foarte mult, dar am reacționat ca o echipă. Am încercat să le punem probleme cu forțele noastre și asta a funcționat în această seară. Dar suntem doar la jumătatea dublei manșe. Sunt o echipă de top, nu au existat surprize acolo. Știam că ne confruntăm cu o echipă care ne va face să suferim, dar trebuie să treci prin asta pentru a câștiga meciuri mari. o victorie excelentă și un mare avantaj.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X