București, 14 Martie 2019

Patru echipe din Premier League, calificate în sferturile de finală ale Champions League

../Imagini-002-2019/Bayern-Liverpool-1-3

Liverpool este a 4-a echipă britanică calificată în sferturile de finală ale Champions League, după victoria cu 3-1, din deplasare cu Bayern, disputată miercuri pe Allianz Arena, în prezența a 68000 de spectatori. Asrfel, pentru tragerea la sorți de vineri, orele 13:00, s-au calificat Tottenham, Man United, Man City, Liverpool (Anglia), Ajax (Olanda) FC Porto (Portugalia), Juventus (Italia) și Barcelona (Spania).

Golurile echipei Liverpool, de pe Allianz Arena, au fost marcate de Sadio Mane, în minutele 26, 84, Virgil van Dijk, minutul 69. Golul echipei Bayern, a fost de fapt autogolul fundașului echipei Liverpool, Joel Matip, în minutul 39.

Managerul echipei FC Liverpool, germanul Jurgen Klopp, a declarat după calificarea în sferturile de finală ale Champions League, conform site-ului The Guardian, următoarele: „Putem cădea cu oricine ca adversar, vom vedea. Băieții iubesc competiția, ei chiar se gândesc în aceste momente. Atitudinea a fost una remarcabilă. Am stabilit un marcator în seara asta. Liverpool se intoarce la cel mai inalt nivel al fotbalului european".

Reamintim faptul că FC Liverpool, a jucat finala Champions League, din ediția trecută, disputată la Kiev, cu Real Madrid, pe care au pierdut-o cu scorul de 3-1.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Golul-lui-Eric

Citește și: Valoarea lui Eric de Oliveira și-a spus cuvântul și FC Viitorul se califică în semifinalele Cupei

Marți, în primul meci din sferturile de finală ale Cupei României, disputat pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, FC Viitorul a câștigat împotriva echipei „gazde”...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X