București, 23 Octombrie 2019

Paulo Dybala: „Sunt foarte fericit, chiar aveam nevoie de două goluri ca acestea”

../Imagini-008-2019/Paulo-Dybala

Marți, în grupa D a Champions League, Juventus a reușit să câștige cele trei puncte puse în joc, în partida cu Locomotiv Moscova, disputată la Torino, scor final 2-1. Paulo Dybala, eroul meciului, a reușit o dublă în minutele 77 și 79, reușind astfel să răstoarne rezultatul, întrucât Locomotiv Moscova reușise deschiderea scorului prin Aleksei Miranchuk, în minutul 30.

Deși Cristiano Ronaldo a evoluat tot meciul, nu și-a creat nicio situație clară de a marca, la fel ca și Higuain, introdus în teren pe parcursul reprizei secunde. Cele două reușite ale lui Dybala, au fost urmare unor execuții puternice și bine plasate, din afara careului.

După trei etape disputate în grupa D, Juventus și Atletico Madrid ocupă primele două locuri, cu câte 7 puncte, fiind urmate de Locomotiv Moscova cu 3 puncte și Leverkusen, 0 puncte.

Atacantul echipei Juventus, Paulo Dybala, a declarat după dubla reușită cu Locomotiv Moscova, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Sunt foarte fericit, chiar aveam nevoie de două goluri ca acestea. A fost un joc dificil, dar în această seară puteți vedea cu adevărat nivelul de experiență al echipei noastre. Am rămas mereu calmi până când în sfârșit, am reușit să înscriem. Acum am câștigat și toți spuneți că cei trei atacanți (Dybala, Cristiano și Higuain) putem juca împreună. Dar dacă am fi pierdut, opiniile ar fi fost complet diferite. Spun doar că, trebuie să continuăm să muncim din greu, pentru a avea evoluții bune. Antrenorul are propriile sale idei și avem încredere deplină în el. Suntem o echipă cu experiență deosebită și suntem dornici să mergem până la capăt în această competiție. Cred că avem suficientă calitate, pentru a face mai mult decât am făcut-o în ultimii ani."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Autogol-Rodriguez

 

Citește și: Chindia Târgoviște se întoarce acasă cu toate punctele puse în joc, după partida cu FC Voluntari

Luni, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, într-un meci din etapa a 12-a din Liga 1, FC Voluntari a mai făcut încă un pas greșit...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X