București, 06 Decembrie 2018

Pentru FCSB, locul unu este un obiectiv greu de îndeplinit, după eșecul cu Sepsi

Sepsi-FCSB-4-2

Miercuri, la Sfântu Gheorghe, Sepsi a învins clar echpa FCSB, scor 4-2, într-o partidă din Liga 1, a etapei a 18-a și o situează pe FCSB la 5 puncte de liderul CFR Cluj, fiind greu de ajuns din urmă în etapele care au mai rămas din acest sfârșit de sezon. Trebuie menționat că, trupa lui Nicolae Dică mai are de disputat în acest an, trei meciuri grele, acasă (la Pitești) cu FC Viitorul, în deplasare cu FC Botoșani și cu CFR Cluj, tot acasă (la Pitești), fiind posibil să piardă și locul secund în clasament.  

După acest rezultat, Sepsi ocupă în clasament locul 5, cu 27 puncte și este greu să piardă un loc de play-off, fiind deja la 6 puncte distanță de locurile de play-out.

Pentru Sepsi, au marcat Bălașa, '32 (aut), Florin Ștefan, '36; Tandia, '53 și Mensah, '90+4, respectiv Florinel Coman, '61, Raul Rusescu, '89. Golul lui Florin Ștefan din minutul 36, cu o deviere cu călcâiul, a fost unul de generic.

Tehnicianul echipei Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Am așteptat 18 etape să primesc un penalty și l-am primit în această seară. În afară de penalty, cred că am făcut un joc foarte bun, în unele momente, chiar spectacol și sincer, băieții merită felicitări, pentru că au făcut un efort fantastic. Sunt mândru de absolut toți jucătorii, pentru ce au realizat în această seară. Cred că am demonstrat, dacă mai era nevoie, că suntem o echipă bună, o echipă serioasă, care putem să câștigăm împotriva oricărui adversar.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Chipciu-nov-2018

Citește și: Alexandru Chipciu: Dacă băteam acasă cu Muntenegru, la Ploiești, eram pe primul loc astăzi

Marți la Podgorica, selecționata României a reușit să câștige la limită cu Muntenegru, scor 1-0, ultima partidă din Liga C, grupa a 4-a,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X