București, 23 Noiembrie 2018

Petroul-UTA, 2-2│Ieșire nervoasă a lui Ionuț Popa, care l-a alergat pe Norbert Janos

Ionut-Popa-stadionul-Ilie-Oana

Joi, pe stadionul Ilie Oană, Petrolul și UTA s-au confruntat în prima partidă a etapei a 18-a, scorul final fiind 2-2. Ploieștenii au evoluat din minutul 35, cu un om în minus, fundașul Marius Antoche, fiind eliminat pentru o ținere în careu, în care a fost dictat și un penalty pentru UTA, transformat de Ciprian Rus.  

Același Ciprian Rus, care a fost cel mai bun jucător de pe teren, a marcat și golul al doilea pentru arădeni, în minutul 49, după o frumoasă acțiune personală. Petrolul a deschis scorul în minutul 12, prin Cătălin Ștefănescu, iar Sergiu Arnăutu a reușit golul egalizator, în minutul 70.

După acest rezultat, Petrolul o egalează la puncte pe Chindia Târgoviște și trece cel puțin provizoriu pe primul loc al clasamentului, ambele echipe au câte 39 puncte, despărțite de golaveraj, în timp ce UTA staționează pe locul 10, cu 24 puncte.

Antrenorul echipei UTA, Ionuț Popa a avut o ieșire nervoasă după fluierul final al arbitrului Florin Miron, alergând-ul pe terenul de joc pe tânărul atacant Norbert Janos. Ar fi bine ca comisia de disciplină a FRF să-l țină departe de gazon câteva meciuri, până se mai calmează.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Napoli-PSG-1-1-grupa-C

Citește și: Napoli și PSG au terminat la egalitate, scor 1-1, în cea mai strânsă grupă a Ligii Campionilor

Marți la Napoli, pe stadionul San Paolo, într-un meci al grupei C din Champions League, Napoli și PSG au terminat la egalitate, scor 1-1...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X