../Imagini-09-2020/Didier-Deschamps

Portugalia întâlnește în seara aceasta Franța, într-un meci din Liga Națiunilor

București, 14 Noiembrie 2020

Într-o partidă din Liga A, grupa a 3-a, a Ligii Națiunilor, Portugalia se va confrunta în această seară, începând cu orele 21:45, la Lisabona. Ambele echipe au un parcurs aproape perfect după 4 etape, cu câte 10 puncte, Portugalia fiind pe prima poziție a clasamentului, datorită unui golaveraj mai bun.

Dacă pentru formația Portugaliei, Cristiano Ronaldo va evolua mai mult ca sigur, nu se știe dacă în formația Franței, antrenorul Didier Deschamps, va putea conta pe serviciile vedetei Kylian Mbappé, care are o accidentare ușoară la coapsă.

Ocupantele locurilor 3 și 4 din grupa a 3-a, Croația și Suedia, au câte 3 puncte și respectiv 0 puncte și se vor confrunta tot îm aceatsă seară, în Suedia, la Solna, începând cu orele 21:45.

Declarațiile antrenorilor Didier Deschamps (Franța) și Fernando Santos (Portugalia), înaintea partidei:

Didier Deschamps, antrenor al Franței, a declarat conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Se vor întoarce câțiva jucători accidentați împotriva Portugaliei? Da, sper că da. Dar cine, cum, nu știu încă. Benjamin Pavard și Kylian Mbappé? Se refac bine, după fiecare zi. Mai sunt trei zile până la meci, dar nu știu dacă va fi suficient. Cunoaștem Portugalia. Este un meci diferit, față de partida amicală cu Finlanda, pe care am pierdut-o cu 2-0. Când jucăm la fiecare trei zile, nu avem timp să ne oprim asupra jocurilor anterioare. "

Fernando Santos, antrenorul Portugaliei, a declarat conform aceleiași surse: "Ambele echipe au jucători minunați și există întotdeauna riscul unui contraatac dacă pierzi posesia. Deci este vorba de a fi organizat și de a menține concentrarea, dar suntem încrezători. Comparativ cu întâlnirea noastră anterioară, mă aștept la un stil diferit de joc și cred că poate vor încerca un trident mai mobil al lui Mbappé, Martial și Griezmann, deci cu Martial în loc de Giroud.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X