căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Preşedintele CNCD: Incidentele de la Dinamo-Rapid sunt mai grave decât cele de la Steaua-Rapid

asztalos-csaba-ferencBucuresti, 23 octombrie 2012. Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba Ferenc, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că incidentele de la partida Dinamo-Rapid sunt mai grave decât cele de la Steaua-Rapid, pentru că s-au produs după o amplă dezbatere publică a cazului precedent.

"Am informaţii doar din presă. Nu am fost nici la meci şi nici nu l-am văzut. Am văzut că Jandarmeria a aplicat sancţiuni. Încă nu am discutat în colegiu cele întâmplate. Eu personal apreciez că ceea ce s-a întâmplat la Dinamo - Rapid este chiar mai grav decât ce s-a întâmplat la Steaua - Rapid, pentru că suporterii erau deja avizaţi de incidentele precedente", a spus Aztalos.

Oficialul CNCD consideră că bannerele fanilor dinamovişti au fost mai explicite decât cele ale steliştilor la meciul cu Rapid. "Fanii dinamovişti nu au fost mai subtili, mesajele afişate sunt chiar grave, au un caracter mai explicit. Sunt mesaje grave, pentru că vin după două-trei săptămâni de dezbateri publice, după scrisoarea preşedintelui UEFA, Michel Platini, după poziţia FRF. Aşteptăm LPF să-şi aplice propriile regulamente. Nu mai putem să închidem ochii şi să nu vedem ce s-a întâmplat acolo. Aici este clar ce s-a întâmplat, nu este o joacă. Trebuie să avem responsabilităţi clare în societate pe astfel de lucruri, inclusiv LPF ar trebui să aibă o astfel de atitudine şi să aplice regulamentele", a completat Asztalos.

Asztalos Csaba Ferenc a menţionat că se va autosesiza în cazul Ligii Suporterilor Rapidişti, care a anunţat că la meciul cu Dinamo fanele nu au voie să îşi procure bilete. "În cazul galeriei Rapidului, eu am declarat că nu calific situaţia, pentru că aici avem noi competenţe şi voi face o autosesizare în acest caz şi voi demara o procedură de analiză a ceea ce s-a întâmplat. Dacă se dovedeşte că cei de la Liga Suporterilor Rapidişti au fost la originea acestei interdicţii, atunci ei vor fi traşi la răspundere", a precizat Asztalos.

mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash