București, 30 Iunie 2019

Primire triumfală a Echipei Naționale U21, după evoluția la Campionatul European din Italia

../Imagini-005-2019/Sosire-Nationala-U21-Otopeni

Sâmbătă, în miez de noapte, o dată cu aterizarea aeronavei care aducea acasă delegația Echipei Naționale U21, după turneul final al EURO 2019- U21, la aeroportul Otopeni, au fost întâmpinați de sute de fani, care au scandat minute în șir alături de jucători.

Bucuria fanilor și a jucătorilor, a fost cu atât mai mare, în afara participării în semifinalele EURO 2019 și a faptului că, echipa va participa anul viitor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, eveniment la care Echipa Națională de fotbal a României, nu a mai participat de 53 de ani!

Portarul Echipei Naționale a României, Ionuț Radu, a declarat în fața fanilor și a televiziunilor prezente la fața locului, următoarele: „Suntem foarte bucuroși pentru că le-am readus bucuria suporterilor și suntem foarte mândri de asta! Acestea sunt cele mai frumoase momente, pentru asta muncim și suntem mândri de realizarea noastră.”

Mijlocașul Ianis Hagi, a completat: „La două noaptea, să te aștepte atâta lume, este ceva unic! Deabia așteptăm următorul turneu final, este ceva incredibil. Nu ne așteptam la atâta lume, nu credeam că am făcut mândră atâta lume și suntem fericiți. Pentru ei jucăm, pentru o țară întreagă și suntem fericiți. Am realizat o semifinală și deocamdată mai avem de muncit și cum am spus-o, avem foame de rezultate, avem foame de trofee.”

Atacantul George Pușcaș, a declarat: „Avem piele de găină, uitați ce este aici, cu atâta lume la aeroport. Suntem mândri de noi, ne uimim și noi de ceea ce se întâmplă aici. Mulțumim pentru susținerea acordată și în special pentru toată lumea care este aici și care ne-a susținut pe tot parcursul Campionatului European.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Dan-Petrescu

 

Citește și: CFR Cluj își începe stagiul de pregătire de vară, în Austria

Marți, înaintea decolării spre Austria, în localitatea Windischgarsten, a lotului echipei campioane CFR Cluj, în vederea efectuării stagiului de pregătire...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X