Megamenu for Bootstrap
 


Politica de confidentialitate pentru utilizatorii web-site-ului, fotbal-flash.ro

Respectarea dreptului la confidentialitate a datelor cu  caracter personal

Fotbal-flash, respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul web-site-ului si modul in care putem utiliza aceste date.  Fotbal-flash,  va culege numai informatii pe care dumneavoastra le oferiti voluntar.

 Datele personale

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator la adresa fotbalfl@ gmail.com . De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de  Fotbal-flash,  in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

 Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia vizitatorilor pe web-site, cu date personale , acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe web-site in legatura cu respectivul formular.  Fotbal-flash si/sau imputernicitii sai vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a vizitatorilor sau in scopurile care sunt prezentatate pe web-site. Pentru acest scop, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat.

Datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator pe acest web-site nu vor fi transferate catre nici o terta parte cu exceptia imputernicitilor  Fotbal-flash,  sau in cazul in care se specifica altfel in formularul sau informatiile existente pe web-site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

 Proprietarul acestui site va asigura utilizatorilor dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite o solicitare, datata si semnata la adresa de email fotbalfl@ gmail.com .

Exista situatii in care proprietarul site-ului ofera utilizatorilor sai posibilitatea accesarii facile a site-ului incepand cu a doua utilizare, prin memorarea parolei introdusa in prealabil de catre utilizator. Prin activarea optiunii puse la dispozitie de catre proprietarul site-lui, utilizatorul isi da consimtamantul pentru folosirea mijloacelor automate de recunoastere a utilizatorului incepand cu urmatoarea utilizare. Proprietarul site-ului garanteaza ca informatiile obtinute in acest mod vor fi utilizate in exclusivitate pentru destinatia mentionata mai sus.

 Preluarea si prelucrarea anonima a datelor

Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale, precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

 Transmiterea datelor la terti

 Fotbal-flash,  respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Transmiterea datelor catre terti (altii decat imputernicitii  Fotbal-flash,), prin vanzarea, inchirierea, schimbarea sau prin orice alta modalitate a acestora, nu se va face decat in cazul in care exista acordul ferm al persoanei care a transmis aceste date.

 Confidentialitate

 Siguranta datelor trimise de dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Inainte de a fi transmise pe internet, acestea vor fi securizate. De asemenea, in vederea asigurarii confidentialitatii si integritaţii datelor cu caracter personal,  Fotbal-flash,  a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.

 Cookies

Unele dintre paginile noastre de web pot conţine fisiere temporare (“cookies"), care reprezintă date ce pot fi trimise către browserul dumneavoastră de web şi memorate în computerul dumneavoastră. Acest lucru permite serverului nostru să vă “recunoască" atunci când vizitaţi web-site-ul în viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate să nu accepte cookies sau să vă anunţe când un cookie este trimis către dumneavoastră.

Acordul Utilizatorului

 Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la telefonul consumatorului mentionat in sectiunea “Contact" de pe acest web-site.

Copyright © 2018-2017, fotbal-flash.ro  Toate Drepturile Rezervate.

 

 

 

 

Comentarii:

 



Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii